Cum s─â profi╚Ťi de pr─âbu╚Öirea de pe pia╚Ťa bursier─â ╚Öi crypto. Trei sfaturi pentru investitorii ├«ncep─âtori

Dac─â e┼čti un investitor aflat la ├«nceput de drum, iat─â cum trebuie s─â ac╚Ťionezi pentru a face fa╚Ť─â problemelor financiare de pe pia╚Ťa bursier─â ╚Öi a criptomonedelor din perioada urm─âtoare.

salariul minim economie romania antepenultimul uniunea europeana jpeg
Cum s─â profi╚Ťi de sc─âderile ce au avut loc pe pia╚Ťa criptomonedelor

Dup─â mai multe sc─âderi masive pe pia╚Ťa interna╚Ťional─â bursier─â ╚Öi a criptomonedelor, mai mul╚Ťi investitori au intrat ├«n panic─â.

Totu╚Öi, fiecare eveniment de natur─â economic─â poate aduce, ├«ntr-un fel sau altul, o surs─â de venit pasiv pentru cei ce se g├óndesc serios s─â profite de aceste sc─âderi de pe pia╚Ť─â ╚Öi s─â cumpere active sau criptomonede ÔÇ×la pre╚Ť redusÔÇŁ.

Cump─âra╚Ťi ├«n tran╚Öe

Este foarte important s─â nu achizi╚Ťiona╚Ťi foarte multe active ├«n acela╚Öi timp. Mai mul╚Ťi exper╚Ťi financiari recomand─â utilizarea tran╚Öelor egale pentru a face astfel de achizi╚Ťii.

De altfel, investitorii pot profita de fiecare sc─âdere semnificativ─â ce are loc ├«n pia╚Ť─â ╚Öi pot s─â-╚Öi maximizeze profitul, dac─â sunt destul de r─âbd─âtori ╚Öi nu doresc s─â cumpere imediat cum au intrat ├«n posesia unei sume de bani.

Vezi ╚Öi Rom├óncele, campioane europene la investi╚Ťiile ├«n criptomonede. Pe ce loc se claseaz─â ╚Ťara noastr─â

De exemplu, s─â presupunem c─â ave╚Ťi 1.000 dolari pentru investi╚Ťii. O strategie bun─â ar fi s─â ├«mp─âr╚Ťi╚Ťi suma ├«n cinci tran╚Öe de 200 de dolari sau chiar 10 tran╚Öe de 100 de dolari ╚Öi s─â plasa╚Ťi tranzac╚Ťii atunci c├ónd pre╚Ťul este ├«n sc─âdere, fa╚Ť─â de perioada obi╚Önuit─â. 

Investi╚Ťii diversificate

O alt─â strategie pentru a v─â proteja ├«mpotriva sc─âderilor masive e s─â investi╚Ťi ├«n mai multe active, chiar ╚Öi digitale. 

De exemplu, dac─â avem 1.000 de dolari de investit, e mult mai sigur s─â ├«mp─âr╚Ťim suma ├«n mai multe active, dec├ót s─â-i investim pe to╚Ťi ├«ntr-o singur─â companie. Dac─â, ├«ntr-o zi, compania Meta sufer─â o sc─âdere de 50%, din cei 1.000 de dolari, o s─â r─âm├óne╚Ťi cu doar 500 de dolari. 

Totu╚Öi, dac─â reu╚Öim s─â ├«mp─âr╚Ťim suma ├«ntre mai multe companii ├«n care avem ├«ncredere, putem s─â ne echival─âm pierderea de la compania Meta cu c├ó╚Ötigul pe care l-am ├«nregistrat la o alt─â companie, de exemplu, Apple. 

Ave╚Ťi r─âbdare ╚Öi nu fi╚Ťi speria╚Ťi de sc─âderi

ÔÇ×Cu r─âbdarea treci ╚Öi mareaÔÇŁ, zicea un vechi proverb rom├ónesc. De fapt, este adesea folosit pentru a descrie modul cel mai sigur prin care treci prin aceste crize financiare. 

De altfel, este, ├«n acela╚Öi timp, cel mai greu lucru de st─âp├ónit atunci c├ónd dore╚Öti s─â investe╚Öti ╚Öi cum s─â-╚Ťi creezi propriul t─âu venit pasiv. 

De exemplu, dac─â am investit 1.000 de dolari ├«n Bitcoin, iar acesta a sc─âzut cu 50%, ├«n cazul ├«n care vom decide s─â ne vindem ac╚Ťiunile digitale, atunci putem s─â fim siguri c─â am pierdut jum─âtate din suma investit─â. 

├Än schimb, dac─â a╚Ötept─âm, ne putem ├«ntoarce ├«n suma investit─â ini╚Ťial, mai devreme sau mai t├órziu, ╚Öi chiar putem s─â scoatem profit de pe urma major─ârilor de pre╚Ť f─âcute.

Economia mondial─â are probleme 

Joi, 12 mai, pia╚Ťa criptomonedelor ╚Öi ac╚Ťiunile s-au pr─âbu╚Öit, ├«n urma problemelor interna╚Ťionale. 

Aceste sc─âderi de pre╚Ť au avut loc deoarece infla╚Ťia a devenit foarte puternic─â, la nivel mondial, iar mai mul╚Ťi oameni au decis s─â-╚Öi retrag─â investi╚Ťiile, pentru a putea face fa╚Ť─â scumpirilor ce au avut loc.

Cite╚Öte ╚Öi Investitorii au intrat ├«n panic─â! Pia╚Ťa bursier─â ╚Öi pia╚Ťa criptomonedelor s-au pr─âbu╚Öit

├Än acela╚Öi timp, r─âzboiul din Ucraina a accelerat problemele economice deja existente la nivel mondial, iar China, un important motor economic, a fost nevoit s─â-╚Öi carantineze popula╚Ťia, pun├ónd pauz─â produc╚Ťiei de elemente necesare pentru o economie prolific─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
anamaria ferentz jpeg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson