Cum să-ți ascunzi activitatea pe WhatsApp pentru anumite persoane

WhatsApp a pregătit o serie de actualizări, unele nu reprezintă nimic important pentru utilizatorul de rând, fiind modificări ce nu sunt chiar vizibile utilizatorului de rând. Totuși, una dintre ele este crucială, căci ne permite să ne ascundem activitatea on-line pentru anumite contacte.

Actualizarea de pe WhatsApp privind activitatea on-line
Actualizarea de pe WhatsApp privind activitatea on-line

Acest update se află în faza de testare, dar este unul dintre cele mai importante actualizări, fiind vizată funcția de Last Seen. Înainte de acest update, puteai să-ți scoți ultima activitate on-line, dar nimeni nu ar fi putut să mai vadă când ai fost ultima dată activ. Și, ca o sabie cu două tăișuri, dacă activai această opțiune, nu puteai nici tu să vezi alte persoane dacă sunt active sau când s-au conectat ultima data.

Citește și Modificările noi pe care WhatsApp le-a pregătit pentru interfața video

Cum să-ți ascunzi poza de profil, activitatea on-line și bara About

Așadar, prin intermediul acestei actualizări, o să poți permite doar anumitor persoane să-ți vadă accesul la aplicație și activitatea pe care o ai în timpul folosirii aplicației. De asemenea, noua actualizare aduce schimbări majore chiar și pentru poza de profil și pentru funcția „About..”. 

WhatsApp versiunea 22.9.0.70
WhatsApp versiunea 22.9.0.70

Acest update se află la versiunea 22.9.0.70 și a fost reperat de către WABetaInfo, care se ocupă cu identificarea actualizărilor ce au loc pe WhatsApp. Inițial, update-ul a fost dedicat doar pentru iOS, dar se pare că această schimbare va ajunge chiar și pe Android sau Windows. 

Vezi și Ochii curioși, la distanță! Noile modificări pe care WhatsApp le-a pregătit pentru viața ta privată

Această actualizare face parte dintr-o serie de update-uri lansate de WhatsApp pentru aplicația lor, care include mai multe modificări pentru mesajele vocale, reacționarea cu emoji la mesajele trimise în cadrul aplicației și, cel mai important, diverse funcții pentru apelurile video și audio. 

Momentan, nu se cunosc detalii despre integrarea acestei funcții pe WhatsApp în mod oficial, dar fiind că este, chiar acum, în stadiul beta, iar asta nu-i asigură un loc oficial pe platformă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net