Cum s─â-╚Ťi ascunzi activitatea pe WhatsApp pentru anumite persoane

WhatsApp a pregătit o serie de actualizări, unele nu reprezintă nimic important pentru utilizatorul de rând, fiind modificări ce nu sunt chiar vizibile utilizatorului de rând. Totuși, una dintre ele este crucială, căci ne permite să ne ascundem activitatea on-line pentru anumite contacte.

whatsapp crisptarea datelor jpeg
Actualizarea de pe WhatsApp privind activitatea on-line

Acest update se afl─â ├«n faza de testare, dar este unul dintre cele mai importante actualiz─âri, fiind vizat─â func╚Ťia de Last Seen. ├Änainte de acest update, puteai s─â-╚Ťi sco╚Ťi ultima activitate on-line, dar nimeni nu ar fi putut s─â mai vad─â c├ónd ai fost ultima dat─â activ. ╚śi, ca o sabie cu dou─â t─âi╚Öuri, dac─â activai aceast─â op╚Ťiune, nu puteai nici tu s─â vezi alte persoane dac─â sunt active sau c├ónd s-au conectat ultima data.

Cite╚Öte ╚Öi Modific─ârile noi pe care WhatsApp le-a preg─âtit pentru interfa╚Ťa video

Cum s─â-╚Ťi ascunzi poza de profil, activitatea on-line ╚Öi bara About

A╚Öadar, prin intermediul acestei actualiz─âri, o s─â po╚Ťi permite doar anumitor persoane s─â-╚Ťi vad─â accesul la aplica╚Ťie ╚Öi activitatea pe care o ai ├«n timpul folosirii aplica╚Ťiei. De asemenea, noua actualizare aduce schimb─âri majore chiar ╚Öi pentru poza de profil ╚Öi pentru func╚Ťia ÔÇ×About..ÔÇŁ. 

image
WhatsApp versiunea 22.9.0.70

Acest update se afl─â la versiunea 22.9.0.70 ╚Öi a fost reperat de c─âtre WABetaInfo, care se ocup─â cu identificarea actualiz─ârilor ce au loc pe WhatsApp. Ini╚Ťial, update-ul a fost dedicat doar pentru iOS, dar se pare c─â aceast─â schimbare va ajunge chiar ╚Öi pe Android sau Windows. 

Vezi ╚Öi Ochii curio╚Öi, la distan╚Ť─â! Noile modific─âri pe care WhatsApp le-a preg─âtit pentru via╚Ťa ta privat─â

Aceast─â actualizare face parte dintr-o serie de update-uri lansate de WhatsApp pentru aplica╚Ťia lor, care include mai multe modific─âri pentru mesajele vocale, reac╚Ťionarea cu emoji la mesajele trimise ├«n cadrul aplica╚Ťiei ╚Öi, cel mai important, diverse func╚Ťii pentru apelurile video ╚Öi audio. 

Momentan, nu se cunosc detalii despre integrarea acestei func╚Ťii pe WhatsApp ├«n mod oficial, dar fiind c─â este, chiar acum, ├«n stadiul beta, iar asta nu-i asigur─â un loc oficial pe platform─â. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg