Google a oferit un motiv ca să renunți la WhatsApp. Ce trebuie să știi despre noua aplicație

Cei care doresc o modalitate mai plină de funcții de a trimite mesaje, meme-uri sau clipuri cu pisici prietenilor și familiei ar trebui să ia în considerare trecerea la Google Messages.

whatsapp interzis jpeg

Gigantul din SUA tocmai a anunțat o revizuire masivă a acestui serviciu Android și ceea ce va veni în curând va face WhatsApp să pară că trăiește în perioada cu yahoo messenger.

Lansarea, care va ajunge pe dispozitive cu Android în următoarele săptămâni, include noi modalități de organizare a conversațiilor chat, putând să modifice mesajele de afaceri și cele personale și să le separari automat.

Ce este Google Messages?

De asemenea, Google le va permite utilizatorilor să seteze mesaje cu parolă unică, care vor fi șterse automat după 24 de ore, pentru a ajuta la reducerea mesajelor nenecesare și private.

Reactions, care a fost lansat pentru prima dată pe iOS, oferă o modalitate mult mai rapidă și mai interactivă de a răspunde în chat-uri și este minunat să vedem că această tehnologie funcționează acum pe dispozitivele Apple și Android. Mai trebuie să zic că această opțiune va fi disponibilă și pe Google Messages?

Odată cu această actualizare a reacțiilor, Google mai spune că videoclipurile nu vor fi reduse atunci când utilizatorii Android le distribuie celor de pe iPhone. 

Explicând mai multe despre această caracteristică, Google a spus într-o postare pe blog: 

„Astăzi, standardul RCS le permite persoanelor cu dispozitive Android să partajeze fotografii și videoclipuri frumoase, de înaltă calitate.

Dar, din păcate, fără RCS, acestea par neclare când le distribui prietenilor tăi ce au un iPhone. Acum, toată lumea vă poate viziona videoclipurile în aceeași rezoluție ca și dvs., deoarece introducem Google Foto în Messages. Puteți trimite videoclipurile dvs. ca linkuri Google Foto chiar în interiorul conversației, păstrându-le claritatea.”, a transmis compania.

O altă caracteristică care va mulțumi cu siguranță utilizatorii este capacitatea Google de a oferi un reminder atunci când este timpul să trimită un mesaj. Aceasta include evenimente importante, precum ziua de naștere a cuiva sau dacă un mesaj a fost primit, dar nu s-a răspuns în câteva zile.

În cele din urmă, există o nouă actualizare grozavă pentru oricine îi place să trimită emoji-uri cu Google, permițând utilizatorilor să-și creeze propriile emoji. Acest lucru permite combinarea a două emoji-uri pentru a face ceva mult mai personal.

„Cele mai recente actualizări ale Messages by Google ajută la atenuarea unora dintre aceste puncte dure, astfel încât să fiți liber să vă conectați cu oamenii la care țineți – indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.”, a transmis compania.

Google spune că această actualizare de succes va ajunge pe telefoane în următoarele săptămâni.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net