Google a oferit un motiv ca s─â renun╚Ťi la WhatsApp. Ce trebuie s─â ╚Ötii despre noua aplica╚Ťie

Cei care doresc o modalitate mai plin─â de func╚Ťii de a trimite mesaje, meme-uri sau clipuri cu pisici prietenilor ╚Öi familiei ar trebui s─â ia ├«n considerare trecerea la Google Messages.

whatsapp interzis jpeg

Gigantul din SUA tocmai a anun╚Ťat o revizuire masiv─â a acestui serviciu Android ╚Öi ceea ce va veni ├«n cur├ónd va face WhatsApp s─â par─â c─â tr─âie╚Öte ├«n perioada cu yahoo messenger.

Lansarea, care va ajunge pe dispozitive cu Android ├«n urm─âtoarele s─âpt─âm├óni, include noi modalit─â╚Ťi de organizare a conversa╚Ťiilor chat, put├ónd s─â modifice mesajele de afaceri ╚Öi cele personale ╚Öi s─â le separari automat.

Ce este Google Messages?

De asemenea, Google le va permite utilizatorilor să seteze mesaje cu parolă unică, care vor fi șterse automat după 24 de ore, pentru a ajuta la reducerea mesajelor nenecesare și private.

Reactions, care a fost lansat pentru prima dat─â pe iOS, ofer─â o modalitate mult mai rapid─â ╚Öi mai interactiv─â de a r─âspunde ├«n chat-uri ╚Öi este minunat s─â vedem c─â aceast─â tehnologie func╚Ťioneaz─â acum pe dispozitivele Apple ╚Öi Android. Mai trebuie s─â zic c─â aceast─â op╚Ťiune va fi disponibil─â ╚Öi pe Google Messages?

Odat─â cu aceast─â actualizare a reac╚Ťiilor, Google mai spune c─â videoclipurile nu vor fi reduse atunci c├ónd utilizatorii Android le distribuie celor de pe iPhone. 

Explic├ónd mai multe despre aceast─â caracteristic─â, Google a spus ├«ntr-o postare pe blog: 

ÔÇ×Ast─âzi, standardul RCS le permite persoanelor cu dispozitive Android s─â partajeze fotografii ╚Öi videoclipuri frumoase, de ├«nalt─â calitate.

Dar, din p─âcate, f─âr─â RCS, acestea par neclare c├ónd le distribui prietenilor t─âi ce au un iPhone. Acum, toat─â lumea v─â poate viziona videoclipurile ├«n aceea╚Öi rezolu╚Ťie ca ╚Öi dvs., deoarece introducem Google Foto ├«n Messages. Pute╚Ťi trimite videoclipurile dvs. ca linkuri Google Foto chiar ├«n interiorul conversa╚Ťiei, p─âstr├óndu-le claritatea.ÔÇŁ, a transmis compania.

O alt─â caracteristic─â care va mul╚Ťumi cu siguran╚Ť─â utilizatorii este capacitatea Google de a oferi un reminder atunci c├ónd este timpul s─â trimit─â un mesaj. Aceasta include evenimente importante, precum ziua de na╚Ötere a cuiva sau dac─â un mesaj a fost primit, dar nu s-a r─âspuns ├«n c├óteva zile.

├Än cele din urm─â, exist─â o nou─â actualizare grozav─â pentru oricine ├«i place s─â trimit─â emoji-uri cu Google, permi╚Ť├ónd utilizatorilor s─â-╚Öi creeze propriile emoji. Acest lucru permite combinarea a dou─â emoji-uri pentru a face ceva mult mai personal.

ÔÇ×Cele mai recente actualiz─âri ale Messages by Google ajut─â la atenuarea unora dintre aceste puncte dure, astfel ├«nc├ót s─â fi╚Ťi liber s─â v─â conecta╚Ťi cu oamenii la care ╚Ťine╚Ťi ÔÇô indiferent de dispozitivul pe care ├«l folosesc.ÔÇŁ, a transmis compania.

Google spune că această actualizare de succes va ajunge pe telefoane în următoarele săptămâni.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg