Cum să-ți transferi datele de pe iOS pe Android. Aplicația gratuită care te poate scăpa de stres

Ultima actualizare:

Google are un nou instrument care va ajuta utilizatorii să treacă de la iOS, la Android, iar acest instrument vă va ajuta să aducă mai multe fișiere și informații de pe un dispozitiv pe altul. 

Move to Android / Google via Apple Store
Move to Android / Google via Apple Store

Așadar, în loc să introducă manual mai multe informații de pe un dispozitiv pe altul, Google va permite utilizatorilor să utilizeze aplicația și să aibă o experiență perfectă pentru nevoile lor, fără mari bătăi de cap.

Această nouă aplicație de la Google este disponibilă direct în Apple App Store, care vine mănușă pentru utilizatorii ce doresc să treacă de la iOS -> Android, fără mari probleme. 

Cum poți să folosești aplicația pentru Android sau iOS

Caracteristica le va permite utilizatorilor să își transfere datele și fișierele importante de pe un dispozitiv pe altul, asigurându-se că totul este într-o configurație wireless cu capabilități de transfer rapid. Utilizatorii pot transfera contacte, fotografii, videoclipuri, evenimente din calendar și alte fișiere foarte importante.

Citește și Aplicațiile care-ți fură datele personale au fost date în vileag de către Google. Ce poți face pentru a te proteja

Comutarea la Android este disponibilă atât pe dispozitivele iOS, cât și pe dispozitivele Android. Apple are o aplicație similară numită  Move to iOS , disponibilă prin Google Play Store.

Un videoclip din partea 9to5 Google a demonstrat cum se utilizează aplicația Move to Android, aplicația fiind destul de ușor de înțeles, deoarece Google va ajuta utilizatorii și îi va ghida pe parcursul procesului. În primul rând, utilizatorii trebuie să descarce aplicația și să înceapă funcționarea acesteia. 

Având aplicația pe dispozitivul Android, deschideți un cod QR pentru ca vechiul iPhone să îl scaneze. După scanarea cu succes, utilizatorii pot selecta acum fișierele pe care doresc să le transfere, iar aplicația o va face wireless. 

Mai mult, comutatorul va ajuta la mutarea multor informații de pe iPhone, pe Android și va dezactiva iMessage.

Vezi și Aplicația de pe Play Store care îți fură datele cardului, mii de oameni au instalat-o

Transferul datelor de pe Android pe iOS s-a demonstrat un proces extrem de costisitor, în trecut, fiind realizat doar prin intermediul unor aplicații terțe, ce nu asigură o protecție suplimentară față de fișierele trimise de utilizatori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net