Facebook aduce Soundmojis! Tot ce trebuie să știi despre cele mai tari emoji-uri

Facebook Messenger a lansat ÔÇ×soundmojiÔÇŁ - acestea sunt emoji-uri care redau un sunet atunci c├ónd le trimite╚Ťi ├«n aplica╚Ťia de mesagerie a companiei Meta.

facebook 0 png

Facebook Messenger prezint─â Soundmojis

Echipa de design de sunet a Facebook a atribuit sunete pentru 30 de emoji-uri. Dac─â dori╚Ťi s─â trimite╚Ťi emoji-ul cu palmele ce se lovesc, ve╚Ťi putea auzi sunete de aplauze potrivit lui┬á Mashable.┬á

Alte ÔÇ×soundmojisÔÇŁ au clipuri audio din cultura noastr─â autohton─â. Dac─â dai click pe emoji-ul de oprire, o vei auzi pe c├ónt─ârea╚Ťa Billie Eilish ├«ntreb├ónd: ÔÇ×Opre╚Öte-te. Despre ce naiba vorbe╚Öti?ÔÇŁ, un fragment din c├óntecul ei ÔÇ×Therefore I amÔÇŁ.

Cite╚Öte ╚Öi┬áSnoop Dogg e implicat ├«ntr-o alt─â nebunie! Ce a preg─âtit rapperul pentru to╚Ťi posesorii de telefoane

Soundmoji-urile sunt disponibile numai ├«n Facebook Messenger.┬á Cu toate acestea, WhatsApp ╚Öi Instagram, de╚Ťinute de Facebook, sunt ├«n prezent integrate pentru a permite mesageria cross-platform ├«ntre Facebook ╚Öi Instagram. Deci, este posibil ca utilizatorii s─â vad─â mai multe soundmoji-uri ├«n viitor.

Cum s─â utiliza╚Ťi Soundmojis

Pentru a folosi soundmojis, acorda╚Ťi Facebook Messenger acces la microfonul telefonului dvs. prin set─âri. Pe iPhone, accesa╚Ťi Set─âri ╚Öi derula╚Ťi ├«n jos pentru a da clic pe aplica╚Ťia Messenger. Asigura╚Ťi-v─â c─â op╚Ťiunea de microfon este activat─â, conform Pocket Lint.

Apoi, deschide╚Ťi un chat ├«n Facebook Messenger ╚Öi naviga╚Ťi la caseta de text. Face╚Ťi clic pe icon-ul cu smiley face-ul, situat─â ├«n col╚Ťul din dreapta al ecranului.

Vezi ╚Öi┬áZuckerberg, schimb─âri majore pe Instagram. Func╚Ťia de Story este vizat─â

Ve╚Ťi vedea un meniu care apare ├«n jum─âtatea inferioar─â a aplica╚Ťiei ╚Öi patru file. Face╚Ťi clic pe fila cea mai din dreapta, care are iconul unui difuzor.

Dup─â ce a╚Ťi terminat de selectat un ÔÇ×soundmojiÔÇŁ, acesta va ap─ârea mai mare ├«n centrul meniului. Ve╚Ťi putea auzi din nou un test f─âc├ónd click pe el. Dac─â sunte╚Ťi sigur c─â este soundmoji-ul pe care dori╚Ťi s─â-l trimite╚Ťi cuiva, face╚Ťi click pe butonul de trimitere de sub soundmoji-ul selectat.┬á

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
index (19) webp
Tate  jpg
image webp
index (1) webp
image png
pexels polina tankilevitch 3905874 jpg