Facebook aduce Soundmojis! Tot ce trebuie să știi despre cele mai tari emoji-uri

Facebook Messenger a lansat „soundmoji” - acestea sunt emoji-uri care redau un sunet atunci când le trimiteți în aplicația de mesagerie a companiei Meta.

facebook 0 png

Facebook Messenger prezintă Soundmojis

Echipa de design de sunet a Facebook a atribuit sunete pentru 30 de emoji-uri. Dacă doriți să trimiteți emoji-ul cu palmele ce se lovesc, veți putea auzi sunete de aplauze potrivit lui  Mashable. 

Alte „soundmojis” au clipuri audio din cultura noastră autohtonă. Dacă dai click pe emoji-ul de oprire, o vei auzi pe cântăreața Billie Eilish întrebând: „Oprește-te. Despre ce naiba vorbești?”, un fragment din cântecul ei „Therefore I am”.

Citește și Snoop Dogg e implicat într-o altă nebunie! Ce a pregătit rapperul pentru toți posesorii de telefoane

Soundmoji-urile sunt disponibile numai în Facebook Messenger.  Cu toate acestea, WhatsApp și Instagram, deținute de Facebook, sunt în prezent integrate pentru a permite mesageria cross-platform între Facebook și Instagram. Deci, este posibil ca utilizatorii să vadă mai multe soundmoji-uri în viitor.

Cum să utilizați Soundmojis

Pentru a folosi soundmojis, acordați Facebook Messenger acces la microfonul telefonului dvs. prin setări. Pe iPhone, accesați Setări și derulați în jos pentru a da clic pe aplicația Messenger. Asigurați-vă că opțiunea de microfon este activată, conform Pocket Lint.

Apoi, deschideți un chat în Facebook Messenger și navigați la caseta de text. Faceți clic pe icon-ul cu smiley face-ul, situată în colțul din dreapta al ecranului.

Vezi și Zuckerberg, schimbări majore pe Instagram. Funcția de Story este vizată

Veți vedea un meniu care apare în jumătatea inferioară a aplicației și patru file. Faceți clic pe fila cea mai din dreapta, care are iconul unui difuzor.

După ce ați terminat de selectat un „soundmoji”, acesta va apărea mai mare în centrul meniului. Veți putea auzi din nou un test făcând click pe el. Dacă sunteți sigur că este soundmoji-ul pe care doriți să-l trimiteți cuiva, faceți click pe butonul de trimitere de sub soundmoji-ul selectat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net