Snoop Dogg e implicat într-o altă nebunie! Ce a pregătit rapperul pentru toți posesorii de telefoane

Activision a anunțat că rapperul american Snoop Dogg va veni în mai multe jocuri din seria Call of Duty. 

Începând din aprilie, Snoop Dogg va veni pe Call of Duty: Vanguard, Call of Duty: Warzone și Call of Duty: Mobile, dar Snoop Dogg va fi disponibil mai întâi ca un Lucky Draw în Call of Duty: Mobile. 

image

Rapperul nu va fi lansat pentru Vanguard și Warzone până pe 19 aprilie. Aceasta nu este prima dată când Snoop Dogg se încrucișează cu seria Call of Duty – iconicul rapper a fost implicat în Call of Duty: Ghosts, drept un pachet de voice over.

Când o să te poți juca chiar cu rapperul american?

Call of Duty a declarat pe blogul său că prima oportunitate de a juca în rolul lui Snoop Dogg va fi în sezonul 3 al Call of Duty: Mobile printr-un „Lucky Draw” special, începând cu 1 aprilie. Acest Lucky Draw va include un operator Snoop Dogg pentru Call of Duty: Mobile, care îl are pe rapper într-o ținută brodata cu aur de 24K. Include, de asemenea, o nouă armă bazată pe un SMG legendar, placat cu aur și încrustat cu diamante.

Citește și Nu sunt doar celebre! Starurile intrate în Guinness Book 2022 au surprins cu recorduri bizare

Pachetul de operator cu Snoop Dogg va fi disponibil în Call of Duty: Vanguard și Call of Duty: Warzone pe 19 aprilie. Pachetul de operator Warzone și Vanguard Snoop Dogg va include, de asemenea, 10 articole, inclusiv trei articole exclusive pentru Vanguard și un battle pass special a operatorului. Snoop Dogg a înregistrat liniile vocale pentru propriul său personaj în pachetul de operator Snoop Dogg pentru Vanguard și Warzone.

The Doggfather is returning to Call of Duty 😤#SnoopDogg | https://t.co/b75uJIREwh pic.twitter.com/dOXenDeMae

— Call of Duty (@CallofDuty) March 21, 2022

Snoop Dogg și-a exprimat entuziasmul că a fost implicat în Call of Duty într-o declarație postată pe site-ul său web: „Double G este din nou în Call of Duty și de data aceasta sunt ÎN jocul acesta nemaipomenit! Încântat să lucrez cu COD echipa vă va aduce câteva caracteristici cu care să vă bucurați cu toții. Este o mișto….. puteți juca drept mine și puteți obține aceste obiecte bolnave care au scris Snoop peste ele. Verificați-l.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net