The Witcher 4, noua aventur─â a lui Gerald din Rivia. Ce ne aduce viitorul joc din franciz─â

CD Projekt Red, studioul care s-a ocupat de aducerea universului Witcher ├«n jocurile video, a anun╚Ťat c─â lucreaz─â la un nou proiect The Witcher, care va ÔÇ×declan╚Öa o nou─â saga pentru franciz─âÔÇŁ ╚Öi primul nou titlu mainstream din serie, de c├ónd The Witcher 3: Wild Hunt a fost lansat ├«n anul 2015.

the witcher a new saga png

Cea mai mare veste, totu╚Öi, este c─â viitorul joc The Witcher 4 va provoca┬áCD Projekt Red┬ás─â treac─â de la motorul s─âu intern REDengine, un motor grafic dezvoltat de c─âtre companie, ÔÇőÔÇőpe care l-a folosit de peste un deceniu, la motorul Unreal Engine 5, ca parte a unui "parteneriat strategic pe anÔÇŁ ├«ntre CDPR ╚Öi Epic Games.

În ciuda acestui parteneriat, următorul joc The Witcher 4 nu va fi exclusiv pentru magazinele Epic Games, iar CDPR va continua să folosească REDengine pentru unele proiecte curente, cum ar fi viitoarea expansiune din universul Cyberpunk 2077.

Citește și Ce știm despre sezonul al treilea din serialul The Witcher, de pe Netflix

Dincolo de asta, totu╚Öi, CDPR ├«╚Öi propune s─â remarce c─â ÔÇ×nu sunt furnizate ├«n acest moment detalii suplimentare, cum ar fi un interval de timp de dezvoltare sau o dat─â de lansareÔÇŁ, despre noul titlu. Av├ónd ├«n vedere durata de dezvoltare a jocurilor CD Projekt Red, ar putea trece ceva timp, poate chiar ani, p├ón─â s─â ob╚Ťinem mai multe informa╚Ťii.

Lua╚Ťi ├«n considerare perioada de dezvoltare infam de lung─â pentru┬áCyberpunk┬á2077, care a fost anun╚Ťat─â pentru prima dat─â ├«n 2012 , a primit un teaser trailer ├«n 2013 ╚Öi a fost am├ónat─â de mai multe ori p├ón─â c├ónd a debutat ├«n sf├ór╚Öit ├«n decembrie 2020. ╚śi chiar ╚Öi atunci, lansarea a fost plin─â de probleme ╚Öi erori care CD Projekt Red ├«nc─â se rezolv─â la peste un an ├«ntreg de la lansare.

Pe Twitter, Radek Grabowski, directorul de PR global al CDPR, a declarat că noul joc se va numi The Witcher 4.

What we have NOT announced today:
- A game called The Witcher 4.
- A game exclusive to one storefront.
It was our initial confirmation of a new saga in The Witcher franchise. Right now, we are not discussing any specifics in terms or story, characters, mechanics, or plot details.

ÔÇö Radek (@gamebowski) March 21, 2022

Vezi ╚Öi┬á6 tipuri de jocuri video pe care trebuie s─â le ├«ncerci cel pu╚Ťin o dat─â ├«n via╚Ť─â

Universul The Witcher a fost dezvoltat de către autorul polonez Andrzej Sapkowski, care a îmbinat folclorul local cu aventura și Gerald din Rivia. Mai târziu, studioul de jocuri video, cu sediul tot în Polonia, CD Projekt Red a dezvoltat primul joc The Witcher. 

Ulterior, jocul video ╚Öi c─âr╚Ťile au fost transpuse ├«n cadrul serialului de pe Netflix cu acela╚Öi nume, devenind unul dintre cele mai urm─ârite seriale de pe platform─â, aduc├ónd mai mul╚Ťi oameni ├«n arhitectura de design ╚Öi gameplay-ul marca CD Projekt Red.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg