The Witcher 4, noua aventură a lui Gerald din Rivia. Ce ne aduce viitorul joc din franciză

CD Projekt Red, studioul care s-a ocupat de aducerea universului Witcher în jocurile video, a anunțat că lucrează la un nou proiect The Witcher, care va „declanșa o nouă saga pentru franciză” și primul nou titlu mainstream din serie, de când The Witcher 3: Wild Hunt a fost lansat în anul 2015.

the witcher a new saga png

Cea mai mare veste, totuși, este că viitorul joc The Witcher 4 va provoca CD Projekt Red să treacă de la motorul său intern REDengine, un motor grafic dezvoltat de către companie, ​​pe care l-a folosit de peste un deceniu, la motorul Unreal Engine 5, ca parte a unui "parteneriat strategic pe an” între CDPR și Epic Games.

În ciuda acestui parteneriat, următorul joc The Witcher 4 nu va fi exclusiv pentru magazinele Epic Games, iar CDPR va continua să folosească REDengine pentru unele proiecte curente, cum ar fi viitoarea expansiune din universul Cyberpunk 2077.

Citește și Ce știm despre sezonul al treilea din serialul The Witcher, de pe Netflix

Dincolo de asta, totuși, CDPR își propune să remarce că „nu sunt furnizate în acest moment detalii suplimentare, cum ar fi un interval de timp de dezvoltare sau o dată de lansare”, despre noul titlu. Având în vedere durata de dezvoltare a jocurilor CD Projekt Red, ar putea trece ceva timp, poate chiar ani, până să obținem mai multe informații.

Luați în considerare perioada de dezvoltare infam de lungă pentru Cyberpunk 2077, care a fost anunțată pentru prima dată în 2012 , a primit un teaser trailer în 2013 și a fost amânată de mai multe ori până când a debutat în sfârșit în decembrie 2020. Și chiar și atunci, lansarea a fost plină de probleme și erori care CD Projekt Red încă se rezolvă la peste un an întreg de la lansare.

Pe Twitter, Radek Grabowski, directorul de PR global al CDPR, a declarat că noul joc se va numi The Witcher 4.

What we have NOT announced today:- A game called The Witcher 4.- A game exclusive to one storefront.It was our initial confirmation of a new saga in The Witcher franchise. Right now, we are not discussing any specifics in terms or story, characters, mechanics, or plot details.

— Radek (@gamebowski) March 21, 2022

Vezi și 6 tipuri de jocuri video pe care trebuie să le încerci cel puțin o dată în viață

Universul The Witcher a fost dezvoltat de către autorul polonez Andrzej Sapkowski, care a îmbinat folclorul local cu aventura și Gerald din Rivia. Mai târziu, studioul de jocuri video, cu sediul tot în Polonia, CD Projekt Red a dezvoltat primul joc The Witcher. 

Ulterior, jocul video și cărțile au fost transpuse în cadrul serialului de pe Netflix cu același nume, devenind unul dintre cele mai urmărite seriale de pe platformă, aducând mai mulți oameni în arhitectura de design și gameplay-ul marca CD Projekt Red.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net