Facebook, schimbare uriașă! Cum faci să vezi doar postările prietenilor apropiați?

Ultima actualizare:

Facebook face o schimbare uriașă, după ce milioane de utilizatori au cerut introducerea unei asemenea opțiuni în repetate rânduri, pe parcursul ultimilor ani. Mulți dintre noi avem mulți prieteni pe aplicațiile de socializare, însă postările lor nu mai sunt de interes pentru noi. Iată că în curând vei putea să alegi ce vrei să vezi pe news feed și ce nu!

Facebook jpg

Rețeaua de socializare va permite, într-un final, să vedem numai postările prietenilor și grupurilor care ne interesează cu adevărat, într-o nouă pagină special concepută de dezvoltatorii aplicației. Schimbarea s-a produs după ce mai mulți utilizatori s-au plâns din cauza fluxului principal de știri la care ajung cu greu din cauza valului uriaș de postări neinteresante.

Nu rata:  Schimbarea majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului!

Miliardarul Mark Zuckerberg, șeful companiei, a spus că schimbarea a fost concepută pentru a ușura alegerile utilizatorului în materie de conținut. În noua opțiune de Feed poți vedea cele mai noi postări ale prietenilor, paginilor sau grupurilor separat, însă poți să le vezi și pe toate trei, împreună, dacă nu îți dorești să filtrezi fiecare categorie în parte.

Schimbările Facebook, concepute special pentru utilizatorii „pretențioși”

Noile modificări permit să creezi inclusiv o listă de favorite, cu ajutorul cărora poți vedea numai lucrurile despre care chiar îți dorești să afli. Reclamele vor fi în continuare vizibile, iar pagina principală va fi redenumită în „Acasă”. Aici poți primi recomandări personalizate și poți viziona videoclipuri „Reels” sau „Poveștile” prietenilor tăi.

Vezi și: Meta lui Mark Zuckerberg este dată în judecată de.... Meta!? Prin ce probleme trece miliardarul

Reprezentanții rețelei de socializare transmit că actualizările vor începe să apară de astăzi, 23 iulie, pe sistemele de operare iOS și Android.

„Înțelegem că este posibil să vă doriți mai multe opțiuni când vine vorba despre sortarea și vizualizarea conținutului. Există momente în care s-ar putea să știți exact ceea ce căutați (să zicem cele mai recente postări din grupurile din care faceți parte) și alte momente în care vreți să descoperiți conținut nou, mai interesant.

Pe măsură ce „Acasă” se transformă într-un motor de căutare, cu ajutorul căruia puteți găsi conținut și creatori de conținut noi, pagina Feeds conferă o modalitate ușoară de a accesa conținutul postat de persoanele și comunitățile cu care v-ați conectat deja pe Facebook”, se arată într-un comunicat emis de companie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net