Facebook, schimbare uriașă! Cum faci să vezi doar postările prietenilor apropiați?

Facebook face o schimbare uriașă, după ce milioane de utilizatori au cerut introducerea unei asemenea opțiuni în repetate rânduri, pe parcursul ultimilor ani. Mulți dintre noi avem mulți prieteni pe aplicațiile de socializare, însă postările lor nu mai sunt de interes pentru noi. Iată că în curând vei putea să alegi ce vrei să vezi pe news feed și ce nu!

Facebook jpg

Rețeaua de socializare va permite, într-un final, să vedem numai postările prietenilor și grupurilor care ne interesează cu adevărat, într-o nouă pagină special concepută de dezvoltatorii aplicației. Schimbarea s-a produs după ce mai mulți utilizatori s-au plâns din cauza fluxului principal de știri la care ajung cu greu din cauza valului uriaș de postări neinteresante.

Nu rata:  Schimbarea majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului!

Miliardarul Mark Zuckerberg, șeful companiei, a spus că schimbarea a fost concepută pentru a ușura alegerile utilizatorului în materie de conținut. În noua opțiune de Feed poți vedea cele mai noi postări ale prietenilor, paginilor sau grupurilor separat, însă poți să le vezi și pe toate trei, împreună, dacă nu îți dorești să filtrezi fiecare categorie în parte.

Schimbările Facebook, concepute special pentru utilizatorii „pretențioși”

Noile modificări permit să creezi inclusiv o listă de favorite, cu ajutorul cărora poți vedea numai lucrurile despre care chiar îți dorești să afli. Reclamele vor fi în continuare vizibile, iar pagina principală va fi redenumită în „Acasă”. Aici poți primi recomandări personalizate și poți viziona videoclipuri „Reels” sau „Poveștile” prietenilor tăi.

Vezi și: Meta lui Mark Zuckerberg este dată în judecată de.... Meta!? Prin ce probleme trece miliardarul

Reprezentanții rețelei de socializare transmit că actualizările vor începe să apară de astăzi, 23 iulie, pe sistemele de operare iOS și Android.

„Înțelegem că este posibil să vă doriți mai multe opțiuni când vine vorba despre sortarea și vizualizarea conținutului. Există momente în care s-ar putea să știți exact ceea ce căutați (să zicem cele mai recente postări din grupurile din care faceți parte) și alte momente în care vreți să descoperiți conținut nou, mai interesant.

Pe măsură ce „Acasă” se transformă într-un motor de căutare, cu ajutorul căruia puteți găsi conținut și creatori de conținut noi, pagina Feeds conferă o modalitate ușoară de a accesa conținutul postat de persoanele și comunitățile cu care v-ați conectat deja pe Facebook”, se arată într-un comunicat emis de companie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
florin salam jpeg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
maria constantin iubit 3 png
image
image
image
image
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
shutterstock 29903164 cuplu spalat dinti periuta jpeg