Schimbarea majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului!

Ultima actualizare:

Instagram a anunțat recent că noile postări video care durează mai puțin de 15 minute vor fi acum distribuite ca Reels. Compania a început să testeze această schimbare în urmă cu câteva săptămâni și o va face permanentă în perioada următoare.

Schimbare majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului
Schimbare majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului

Schimbarea face parte din eforturile Instagram de a oferi o experiență mai captivantă și pe ecran complet, asemenea clipurilor de pe platformă rivală TikTok. De asemenea, compania îmbunătățește funcțiile video și Reels din profilurile utilizatorilor.

Citește și: Apple te trimite la doctor! Ce previziuni are compania pentru tine

Cu această modificare, dacă contul dvs. este public și postați un videoclip care ajunge să fie transformat într-un film, oricine vă poate vedea filmul și vă poate folosi sunetul original pentru a-și crea propriul film. Dacă contul tău este setat la privat, Reel-ul tău va fi vizibil numai pentru urmăritorii tăi.

Nu rata nici: Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Este posibil ca schimbarea să deranjeze unii utilizatori, deoarece poate genera anumite probleme. De exemplu, ar putea fi dificil să postezi un videoclip orizontal dacă este încărcat într-un format vertical Reels, notează searchenginejournal.com.

Instagram vrea să țină pasul cu generația TikTok

Cu toate acestea, schimbarea nu este chiar neașteptată. Anul trecut, când șeful Instagram, Adam Mosseri, a stabilit prioritățile Instagram pentru 2022, el a spus că compania se va concentra pe video și se va concentra pe clipurile mai lungi de 15 secunde, în format Reels. El a sugerat chiar că Instagram își va concentra toate funcțiile video în jurul Reels, pentru a face ține pasul cu cerințele utilizatorilor care au conturi și pe TikTok. 

Vezi și: Poza de pe smartphone-ul tău te dă de gol! Ce spune imaginea de background despre personalitatea ta

O nouă funcție «duală» pe Instagram

Pe lângă această schimbare, Instagram a anunțat, de asemenea, că lansează noi modalități pentru utilizatori de a crea și partaja Reels. Gigantul rețelelor sociale introduce o nouă funcție „duală” care permite utilizatorilor să înregistreze simultan conținutul și reacția lor. Puteți înregistra folosind camerele din față și din spate ale telefonului dvs. în același timp pentru a partaja o altă perspectivă folosind funcția Duală a camerei Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net