Schimbarea majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului!

Instagram a anunțat recent că noile postări video care durează mai puțin de 15 minute vor fi acum distribuite ca Reels. Compania a început să testeze această schimbare în urmă cu câteva săptămâni și o va face permanentă în perioada următoare.

image
Schimbare majoră prin care Instagram face concurență TikTok-ului

Schimbarea face parte din eforturile Instagram de a oferi o experiență mai captivantă și pe ecran complet, asemenea clipurilor de pe platformă rivală TikTok. De asemenea, compania îmbunătățește funcțiile video și Reels din profilurile utilizatorilor.

Citește și: Apple te trimite la doctor! Ce previziuni are compania pentru tine

Cu această modificare, dacă contul dvs. este public și postați un videoclip care ajunge să fie transformat într-un film, oricine vă poate vedea filmul și vă poate folosi sunetul original pentru a-și crea propriul film. Dacă contul tău este setat la privat, Reel-ul tău va fi vizibil numai pentru urmăritorii tăi.

Nu rata nici: Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Este posibil ca schimbarea să deranjeze unii utilizatori, deoarece poate genera anumite probleme. De exemplu, ar putea fi dificil să postezi un videoclip orizontal dacă este încărcat într-un format vertical Reels, notează searchenginejournal.com.

Instagram vrea să țină pasul cu generația TikTok

Cu toate acestea, schimbarea nu este chiar neașteptată. Anul trecut, când șeful Instagram, Adam Mosseri, a stabilit prioritățile Instagram pentru 2022, el a spus că compania se va concentra pe video și se va concentra pe clipurile mai lungi de 15 secunde, în format Reels. El a sugerat chiar că Instagram își va concentra toate funcțiile video în jurul Reels, pentru a face ține pasul cu cerințele utilizatorilor care au conturi și pe TikTok. 

Vezi și: Poza de pe smartphone-ul tău te dă de gol! Ce spune imaginea de background despre personalitatea ta

O nouă funcție «duală» pe Instagram

Pe lângă această schimbare, Instagram a anunțat, de asemenea, că lansează noi modalități pentru utilizatori de a crea și partaja Reels. Gigantul rețelelor sociale introduce o nouă funcție „duală” care permite utilizatorilor să înregistreze simultan conținutul și reacția lor. Puteți înregistra folosind camerele din față și din spate ale telefonului dvs. în același timp pentru a partaja o altă perspectivă folosind funcția Duală a camerei Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg