Poza de pe smartphone-ul tău te dă de gol! Ce spune imaginea de background despre personalitatea ta

Poza pe care o folosești ca background pentru telefonul tău, te dă de gol mai mult decât crezi. Ce înseamnă dacă îți place să vezi un selfie cu tine, atunci când deschizi telefonul? Sau poate preferi imagini cu animale, plante, sau peisaje. Află din acest articol, care este trăsătura dominantă de personalitate, în funcție poza pe care o ai pe smartphone.

image
Poza de pe smartphone-ul tău te dă de gol!

Experții în psihologie și sociologie au analizat personalitățile mai multor persoane, apoi au corelat concluziile cu imaginea pe care fiecare dintre subiecți o folosea ca background pentru smartphone. Rezultatele au fost surprinzătoare. Specialiștii au observat că există o conexiune strânsă între personalitatea noastră și imaginile pe care preferăm să le vedem de fiecare dată când deschidem telefonul, notează The Sun. 

Citește și: Uite cum te minte Facebook! Compania e mândră de campania COVID-19

Poză cu animale? Ești creativ

Dacă poza de pe telefonul tău înfățișează un animăluț de casă, câine, pisică, sau orice alt patruped pe care îl consideri adorabil, acest aspect denotă că, în situații stresante, ai capacitatea să evadezi într-o lume a fanteziei, ce-ți oferă un sentiment al siguranței și de unde îți aduni energia de a face față în continuare provocărilor. De asemenea, cei care aleg o imagine cu animale pentru background-ul smartpone-ului sunt creative și sociabile. 

Imagine default din dizpozitiv denotă că nu te complici

Persoanele ce au setat ca poză de background, o imagine default din dispozitivul telefonului, au un caracter flexibil, sunt practice și nu se complică. Aveți o atitudine pragmatică atunci când este nevoie, adorați minimalismul, dar sunteți și foarte comunicativi.

Nu rata nici: Atenție! TikTok va folosi datele personale fără consimțământul tău

Ești narcisist dacă...

Un selfie ca imagine principală pe telefon este un semn că e posibil să suferi de narcisism. Specialiștii sunt de părere că acest detaliu este posibil să indice și nevoia de validare din partea celorlalți, precum și o anumită nesiguranță de sine. 

Află și: YouTube închide cea mai lungă transmisiune live. 2 ani s-au dus pe apa sâmbetei

Imagini cu familia și poze din vacanțe

O fotografie cu familia sau cu cei dragi indică o personalitate atașată de casă. Acești oameni au parte de susținerea familiei și a prietenilor și simt că se pot baza oricând pe cei dragi. 

Cei care au pe smartphone imagini din vacanțe sau din timpul liber, înseamnă că le place să călătorească și sunt mereu în căutarea unor experiențe noi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)