Google a pregătit un „Ro-Alert” special pentru Ucraina. Ce face noua aplicație Air Raid

Google ajută Ucraina și prin dezvoltarea aplicației care s-ar concentra pe alertele de tip Air Raid care ar fi disponibile pe telefoanele Android.

android jpeg

Avertismentele de pe telefoanele lor le-ar putea oferi utilizatorilor o actualizare în timp real din partea guvernului ucrainean.

Kent Walker, din partea Google, a actualizat postarea de pe blogul companiei privind „Ajutorul Ucrainei”, iar noua actualizare are în vedere aplicația „Raid aerian”, pentru Android.

Comparativ, sistemul ar putea fi conceput precum platforma Ro-Alert de la noi, doar că mult mai exactă.

Noua aplicație va colabora în curând cu guvernul ucrainean pentru a oferi utilizatorilor alertele de care au nevoie pentru diferitele amenințări, concentrându-se, în principal, pe atacurile aeriene.

În vremuri de conflict, amenințările masive vin de la sol, dar pot exista evenimente neașteptate în aer pe care publicul ar putea să nu le vadă venind. Noua caracteristică ar ajuta oamenii să știe dacă există posibile evenimente neprevăzute pe cale aeriană.

Noua platformă de la Google va colabora cu guvernul ucrainean pentru a furniza actualizările, iar Google le va livra utilizatorilor prin intermediul aplicației. 

Ajutor Google pentru Ucraina 

Pe lângă aplicația de alertă Air Raid de la Google, compania se mândrește, de asemenea, cu mai multe concentrări asupra ajutorului său pentru Ucraina și situația sa actuală. Grupul de evaluare a amenințărilor de la Google (TAG) a detaliat noi cercetări asupra măsurilor de securitate ale țării, în special în peisajul tehnologiei și computerelor, care este unul dintre punctele centrale ale conflictului actual. 

Alte caracteristici includ "Profilul de Afaceri" care oferă o idee despre locurile care oferă asistență sau ajutor celor care au nevoie, inclusiv refugiaților. 

Companiile Big Tech se concentrează acum să ajute Ucraina prin furnizarea de servicii și oprirea mai multor vânzări sau disponibilitatea tehnologiei lor către Rusia. Un exemplu ar fi SpaceX Starlink de la Elon Musk, care a trimis mai multe terminale și antene parabolice care fac serviciul de internet accesibil pe scară largă în Ucraina, chiar și cu problemele legate de lipsa de energie electrică.

Încă de la începutul conflictului, mai multe companii tech au ajutat Ucraina cu ce au putut. Principalul mijloc de a ataca Rusia a fost prin implementarea unei politici mult mai dure asupra postărilor ce au în vedere existența războiului din Ucraina. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net