Google își lansează primul smartwatch. Cât costă și când va fi lansat Pixel Watch

Google a lansat primele imagini cu noul lor ceas inteligent, de care o să avem parte începând cu această toamnă. 

Google își lansează primul lor smartwatch, Pixel Watch
Google își lansează primul lor smartwatch, Pixel Watch

Google își lansează, după mai multe încercări eșuate, primul lor ceas inteligent. Google Pixel Watch, celebrul dispozitiv așteptat de foarte multe persoane, vine cu un design minimalist, demn să pună în dificultate și giganți din acest domeniu, cum sunt Apple și Samsung.

Google Pixel Watch / Sursa: Google
Google Pixel Watch / Sursa: Google

Google Pixel Watch pare să aibă integrată și funcția de asistent vocal, care se va activa la rostirea comenzii „Hey, Google”.

Vezi și Google Pixel Notepad, primul telefon pliabil al companiei

În același timp, funcția ne permite să facem exact aceleași lucruri pe care le facem cu celelalte dispozitive ce au funcția de asistent vocal: verificarea vremii, controlul de la distanță a dispozitivelor inteligente pe care le avem instalate în casă, verificarea următoarelor evenimente locale și multe altele ce au ca scop integrarea Google în viața noastră.

„Noua experiență Wear OS este concepută pentru a fi fluidă și ușor de navigat. Este mai vizibil decât oricând, cu interfața de utilizare actualizată și notificări bogate, astfel încât să puteți rămâne prezent acasă, la serviciu sau în deplasare. Și vă oferă aplicațiile pe care le iubiți, cum ar fi cele preferate de la Google și altele pentru descărcare din Google Play, create pentru încheietura mâinii dvs.”, se arată în anunțul făcut de Google.

Citește și Primele imagini cu noul Pixel Watch. Smartwatch-ul de la Google cu un design minimalist

Cât o să coste noul Google Pixel Watch

Google nu are cea mai bună istorie când vine vorba de prețuri. În general, un telefon din gama Pixel se poate bate cu lejeritate cu competitorii ca Apple sau Samsung, chiar dacă Google reușește să exceleze doar la câteva capitole. 

Google Pixel Watch (spate) / Sursa: Google
Google Pixel Watch (spate) / Sursa: Google

Cât despre prețul lui Pixel Watch, se pare că acesta va avea un preț de pornire de 250 de euro. Totuși, se pare că noul Pixel Watch va fi mai ieftin decât smartwatch-ul lansat de Samsung, care este 350 de dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net