Microsoft ți-a oferit motivul ca să nu mai folosești Windows. Ce ascunde sistemul de operare

Se pare că Microsoft se pregătește să aducă reclame la și mai multe dintre produsele sale. De data aceasta, Explorer-ul de fișiere din Windows 11 pare să fie infectat de auto-promovarea Microsoft, conform celor raportate de unii utilizatori.

windows 10 jpeg

Utilizatorul de Twitter Florian B, care este și MVP Windows Insider, a distribuit o captură de ecran a Windows 11 File Explorer cu un anunț care promovează Microsoft Editor.

Cum îți sunt reclamele livrate în timp ce folosești sistemul de operare

Microsoft Editor este instrumentul de corectare și corectare a gramaticii al companiei – un concurent al mai popularului Grammarly, care îți corectează automat greșelile pe care le faci în limba engleză. După cum puteți vedea în captură de ecran a utilizatorului de pe Twitter, anunțul este afișat atunci când utilizatorul se află în folderul Documente, așa că este posibil ca acesta să fie afișat doar acolo unde are sens.

Totuși, povestea aici are în vedere faptul că reclamele sunt injectate direct în Windows Explorer. Microsoft nu este străin de publicitate și, uneori, de a-și forța propriile produse asupra utilizatorilor, așa că acest lucru nu este complet surprinzător, dar nici nu este binevenit pentru mulți utilizatori. Și acesta nu este singurul raport disponibil, deoarece un alt utilizator a răspuns menționând un mesaj care îi invita să vadă șabloanele PowerPoint pe Office.com.

Some people will go mad if Microsoft starts adding ads in explorer. pic.twitter.com/rusnyrYyX2

— Florian (@flobo09) March 12, 2022

Chiar și Microsoft Office, un program care cuprinde mai multe produse, care este plătit pe cont propriu, face reclamă pentru aplicațiile disponibile pe sistemele de operare Android și iOS. Merită să ne amintim că atât Windows, cât și Office sunt software ce necesită achiziționarea acestora pentru a funcționa în mod legal, și, totuși, Microsoft introduce autopromovarea în multe părți ale experienței pe care încearcă să o livreze.

„Acesta a fost un banner experimental care nu a fost destinat să fie publicat extern și a fost dezactivat.”, a declarat Brandon LeBlanc de la Microsoft, Senior Product Manager, potrivit xda-developers.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net