Nu o să mai poți să folosești Windows în mod ilegal! Ce a decis Microsoft pentru utilizatori

Windows este cel mai utilizat sistem de operare la nivel mondial dedicat computerelor, iar noile actualizări ce vin la pachet cu noi restricții vor face ca acesta să fie din ce în ce mai „pretențios” de la utilizatorii săi.

Windows 11 Feature 780x470 jpg

După un update masiv pe care l-a avut zilele trecut, în care mai multe opțiuni legate de interfața sistemului, dar și modul în care acesta operează cu celelalte aplicații dezvoltate de Microsoft, precum Teams, se pare că Windows va deveni mult mai dur față de utilizatorii săi

Ce înseamna asta pentru utilizatorii ce folosesc Windows în mod ilegal?.

Microsoft a transmis că intenționează să actualizeze Windows 11 Pro, așa că va necesita o conexiune stabilă la internet și un cont Microsoft verificat, în timpul fazei inițiale de configurare. Modificările vor reflecta aceleași cerințe pe care Microsoft le-a adăugat inițial în Windows 11 Home anul trecut, ceea ce înseamnă că nu veți putea evita Conturile Microsoft creând un cont de utilizator local în timpul instalării.

Ce ar putea însemna asta pentru utilizatorii ce folosesc Windows în mod ilegal? Majoritatea persoanelor nu se obosesc să-și activeze sistemul de operare, ci doar persoanele juridice, ce sunt supuse controalelor autorităților. Totuși, o să mai poți să-ți activezi contul folosind chei de activare luate de pe internet sau prin alte metode ilegale? Rămâne de văzut. 

Microsoft și-a împins utilizatorii Windows să folosească un cont Microsoft verificat încă din timpul lui Windows 10, iar această nouă modificare a versiunii Windows 11 Pro nu va fi agreată de mulți care speră să evite colectarea de date și telemetrie de la Microsoft. 

„Asemenea ediției Windows 11 Home, ediția Windows 11 Pro necesită acum conexiune la internet numai în timpul configurării inițiale a dispozitivului (OOBE). Dacă alegeți să configurați un dispozitiv pentru uz personal, MSA va fi necesar și pentru configurare.”, se arată într-o postare de pe blogul Microsoft.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
blog unteanu
prodan reghe
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg