Cele mai bune aplicații pe care să le ai pe Android TV

Android TV reprezintă unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare pentru televizoarele din casele noastre. Totuși, chiar dacă nu ai un televizor cu Android, poți să utilizezi și un Chromecast, un dispozitiv de la Google ce-ți transformă televizorul normal într-un Smart TV.

Android TV jpg

Uneori, avem nevoie ca televizorul din sufragerie să îndeplinească mai multe roluri în același timp. Vrem să fie TV, suport pentru consolă, vrem să partajăm cu lejeritate și, cel mai important, vrem să trimitem fișiere pe acesta. Ce variante avem? Iată topul aplicațiilor ce sunt un „must have” pentru televizorul tău cu Android TV.

Send Files to TV

Alături de o aplicație de gestionare a fișierelor, Send Files to TV reprezintă cea mai bună adiție pe care o puteți face pentru dispozitivul tău. Această aplicație este o binecuvântare când avem nevoie să trimitem sau să primim fișiere disponibile pe Android TV sau smartphone. Fără această aplicație, procesul este unul laborios care necesită foarte multe cabluri, USB-uri sau chiar carduri de memorie.

Send FIles to TV folosește rețeaua locală de internet, iar asta vă va ajuta să vă conectați direct cu telefonul prin intermediul acesteia. Care este limita? Aplicația permite chiar trimiterea de aplicații cu extensia APK, folosită pentru jocurile sau aplicațiile de pe Play Store. Așadar, dacă dorești să se te joci pe televizor, o poți face acum. O să te ajute foarte mult pentru asta și interfața, foarte ușor de înțeles, având doar două opțiuni: „Trimitere” și ”Primire”.

Plex

Având în vedere că numărul de servicii de streaming este tot mai mare, iar acestea se află în competiție pentru a reuși să obțină un abonament de al tău, există și o versiune mult mai comodă și liniștită. Plex este reprezentat prin intermediul unui server media ce se află chiar în casa ta. 

Dacă aveți conținut media descărcat (videoclipuri de nuntă, botez etc) și stocat pe televizor, o să poți folosi această aplicație pentru a te rebucura de momentele dragi din viața ta, iar această aplicație este capabilă să sorteze și să clasifice automat conținutul disponibil. Chiar dacă este o aplicație gratis, există și câteva opțiuni premium, dacă chiar dorești mai mult de la această aplicație.

Button Mapper

Cât a fost așteptată această aplicație! Poate ai o telecomandă atipică. Ai volumul sus, iar săgețile de navigare tocmai jos. Button Mapper este o achiziție obligatorie pentru orice Android TV, deoarece permite utilizatorului să-și regleze telecomanda să funcționeze după propriile plăceri. 

Pe scurt, Button Mapper permite fiecărui utilizator să schimbe rolul unui buton de pe telecomandă pentru a îndeplini o cu totul altă funcție. De asemenea, poți să te joci și mai mult cu această aplicație. Poți seta ca o anumită acțiune să aibă loc dacă ții mult apăsat pe un anumit buton pe care l-ai setat.

AirScreen

Chiar dacă majoritea deține un telefon cu Android, există și persoane ce preferă să utilizeze sistemul de operare de la Apple. Și pentru aceștia, există o rezolvare la problemele pe care aceștia le întâmpină atunci când folosesc un televizor cu un cu totul alt sistem de operare. Cu AirScreen poți să deschizi funcționalitățile disponibile prin AirPlay pe televizorul tău. Asta înseamnă că poți partaja ecranul telefonului tău într-un mod nativ, fără să fii nevoit să achiziționezi un Apple TV.

Din fericire, AirScreen se află și pe Android TV. Din clipa în care îl înstalezi, acesta este foarte intuitiv și o să poți să-l folosești la capacitatea sa maximă, arată 9to5Google.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net