Noua actualizare al Androidului. Ce o să știe să facă telefonul tău după acest update

Am început să auzim din ce în ce mai multe despre următoarea actualizare mare a sistemului de operare Android, Android 13 , deoarece a intrat în a doua etapă de previzualizare a dezvoltatorului. 

smartphone jpeg

Astăzi, XDA-Developers a relatat despre noua caracteristică privind notificările care vor veni, cel mai probabil, prin intermediul Android 13 și care vor face multitasking-ul și mai bine optimizat.

Mai mult suport pentru multitasking

Google pare să acorde mai multă atenție Android-ului pe ecrane mai mari. Actualizarea recentă pentru Android 12L a adăugat o bară de activități și aspectul actualizat pentru tablete și telefoane pliabile, dar mai este loc de îmbunătățiri. 

Se pare că Google plănuiește să includă mai multe astfel de funcții cu Android 13.

Într-o versiune beta a sistemului de operare Android 12L, a existat o nouă caracteristică pentru notificări, care vă permitea să trageți o notificare într-o parte a ecranului și apoi să o deschideți în modul split screen. Cu toate acestea, această funcție nu a fost niciodată pe deplin activată, nici măcar în versiunea finală a Android 12L.

În ciuda acestui fapt, caracteristica a făcut acum o apariție din nou în cea de-a doua Previzualizare pentru dezvoltatori a Android 13. Lucrul tare este că pare să fie activată în mod implicit pentru toată lumea, așa că nu va trebui să o activați manual.

Citește și Noua versiunea Android 13 și cum te va face să ratezi toate evenimentele din viața ta

Dacă apăsați lung pe o notificare, veți putea să o selectați pentru a o vizualiza și a interacționa cu ea într-un mod similar cu funcția split screen, dar doar cu Android 13.

Potrivit lui Mishaal Rahman, funcția este încă destul de plină de probleme, dar cel mai probabil, toate problemele cu ea vor fi rezolvate înainte de lansarea oficială a Android 13.

Aww, the split screen button in PiP windows is now disabled by default in DP2. It was also disabled by default in Android 12L with Beta 3. pic.twitter.com/TIvkTYfpfH

— Mishaal Rahman (@MishaalRahman) March 17, 2022

Această nouă caracteristică este printre alte îmbunătățiri care vizează, în mod direct, funcția de multitasking pe o tabletă sau un telefon pliabil, cum ar fi Galaxy Z Fold 3 pe Android 13 și Android 12L. În acest moment, notificările sunt deschise pe tabletele Android de pe oricare parte a ecranului cu care a fost interacționat cel mai recent. Cu toate acestea, noua actualizare va face modul split screen mai ușor de folosit.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net