O să poți să împarți nota de plată prin telefon. Ce pregătește Messenger

Plata unei note la restaurant este unul dintre cele mai plictisitoare și consumatoare de timp lucruri pe care le facem. Ei bine, Messenger pregătește o nouă actualizare care ne va permite să scăpăm de acest inconvenient.

image

Meta încearcă să faciliteze acest lucru prin lansarea funcției sale Split Payments pentru toți utilizatorii Facebook Messenger. Așadar, prin această funcție, Messenger ne va ușura profund achiziția de obiecte atunci când mai mult de trei persoane sunt implicate. De exemplu, împărțirea achiziției unui cuptor cu microunde nou cu cei trei colegi de cameră, costul unui nou cadou de ziua de naștere pentru bunica împreună cu frații tăi sau chiar achiziționarea unor bilete la evenimentul vostru preferat.

Cum să împarți nota de plată pe Messenger?

Pentru a integra această opțiune, utilizatorii vor fi îndrumați să folosească opțiunea Facebook Payments, în care vor fi nevoiți să-și introducă detaliile cardului bancar. 

Noua funcționalitate a Messenger acționează în felul următor: mai întâi, pune toți plătitorii într-un chat de grup pe Messenger. Apoi, fie atingeți pictograma „plus”, din partea de jos a ecranului, fie atingeți numele grupului și apoi atingeți botunul „Plăți împărțite”. Imediat, veți putea vedea o solicitare etichetată cu butonul „Începeți”.

Ulterior, puteți selecta dacă doriți să împărțiți plățile cu toată lumea din grup sau să excludeți anumite persoane. Apoi, vi se va cere să introduceți suma totală a facturii sau a plății. Funcția împarte automat costul în mod egal între numărul de persoane pe care le-ați selectat. Dacă una sau mai multe persoane datorează puțin mai mult, puteți introduce și manual o sumă diferită, arată Engadget

Prin lansarea acestei actualizări a Messengerului, Meta pregătește această funcție de împărțire a facturilor, deoarece, fără îndoială, reprezintă o altă modalitate de a ține pasul cu aplicațiile de plați comune, precum Venmo, Block și Splitwise. Dar având în vedere că mulți oameni folosesc deja Messenger pentru coordonarea activităților de grup sau pentru a transmite comunicații în cadrul unui grup, o aplicație de mesagerie poate avea un avantaj mult mai mare.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net