Obișnuiești să plătești cu cardul? Iată ce a pregătit Google pentru tine

Dacă obișnuiești să plătești cu cardul, Google are vești bune pentru tine. Conform noilor imagini apărute în spațiul virtual, se pare că compania lucrează la readucerea Google Wallet la viață, într-o anumită formă, după ce a fost integrată în Google Pay. 

Noua interfață a Google Wallet / Twitter
Noua interfață a Google Wallet / Twitter

Potrivit lui Mishaal Rahman, compania creează o interfață nouă pentru aplicația Google Wallet, care va acționa ca o modalitate de a accesa și gestiona cardurile de plată și de tranzit, permisele, abonamentele disponibile și multe altele.

Citește și Cum îți va face călătoria mai ușoară noua actualizare la Google Maps. Prețuri live și lungimea drumului

Google Wallet, acte și carduri, într-un loc

În prezent, cardurile și alte câteva puncte enumerate anterior se pot configura în Google Pay și se pare că veți putea accesa noua interfață de utilizare Wallet din acea aplicație, despre care Rahman spune că va fi folosită în continuare pentru plăți contactless. 

Interfață Google Wallet / Twitter
Interfață Google Wallet / Twitter

De asemenea, se pare că cardurile pe care le adăugați în Google Wallet vor fi accesibile remote, deoarece capturile de ecran arată un link care arată „aflați cum vor apărea actele din portofel pe Google”.

Vezi și Aplicațiile care-ți fură datele personale au fost date în vileag de către Google. Ce poți face pentru a te proteja

Google Wallet a început ca aplicație de plată prin NFC a Google în 2011, acționând ca un loc în care puteți stoca cardurile bancare. De-a lungul vieții sale, a evoluat ca un serviciu de plată digital, la un fel de concurent Venmo, înainte de a fi combinat cu Android Pay pentru a crea Google Pay, în 2018.

Interfață nouă a Google Wallet / Twitter
Interfață nouă a Google Wallet / Twitter

Aplicația respectivă a fost complet renovată de atunci , transformând în mult mai mult decât o aplicație pe care o utilizați pentru a trimite bani prietenilor și pentru a vă stoca cardurile digitale.

Această tranziție a fost confuză pentru unii , iar faptul că Google Pay încearcă să se ocupe de tot ce are legătură cu plăți nu ajută utilizatorii. Dacă Google readuce Wallet ca o locație separată pentru a vă gestiona cardurile și actele, ar putea ajuta la o mai bună experiență oferită de către Google privind plata în magazine și trimiterea de bani prietenilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net