Surprize pe Google Play Store. Prima aplica╚Ťie care intr─â ├«n top ╚Öi nu este de╚Ťinut─â de Meta

27 aprilie 2022

Primul trimestru al anului 2022 a fost unul prolific pentru TikTok, care este una dintre platformele de social media cu cea mai rapid─â cre╚Ötere din lume. Sensor Tower a lansat raportul ÔÇ×T1 2022: Store Intelligence Data DigestÔÇŁ ├«n care TikTok a fost cea mai mare aplica╚Ťie dup─â desc─ârc─âri la nivel mondial ├«n T1 2022.

google play store webp
TikTok este prima aplica╚Ťie din topul Google Play care nu este de╚Ťinut─â de Meta

Aplica╚Ťia a reu╚Öit s─â dep─â╚Öeasc─â 3,5 miliarde de desc─ârc─âri ├«n primul trimestru al anului 2021, devenind doar a cincea aplica╚Ťie care atinge aceast─â etap─â. TikTok este singura aplica╚Ťie din acest top care nu face parte din grupul Meta. 

De la începutul anului 2022, TikTok a fost descărcat de peste 175 de milioane de ori. TikTok a depășit acum 10 milioane de descărcări în ultimele nouă trimestre, în timp ce YouTube a depășit același prag timp de opt trimestre consecutive.

Cite╚Öte ╚Öi Probleme pentru to╚Ťi utilizatorii TikTok! Ultimele informa╚Ťii te vor face s─â renun╚Ťi la aplica╚Ťiile Made in China

Nicio aplica╚Ťie nu a avut mai multe desc─ârc─âri dec├ót TikTok de la ├«nceputul anului 2018, c├ónd WhatsApp a avut 250 de milioane de desc─ârc─âri la nivel mondial.

Sunt multe de spus despre succesul TikTok ╚Öi unde se duce. Aplica╚Ťia de social media este dominant─â ├«n principal pentru tendin╚Ťele sale relevante, algoritmul unic ╚Öi un set divers de comunit─â╚Ťi pentru fiecare subiect de ni╚Ö─â. 

image
Cele mai desc─ârcate aplica╚Ťii ├«n primul trimestru al 2022

Recent, actualizările sale includ suplimente interactive pentru reclame pe pagina For You, precum și un test pentru un buton privat, pentru comentarii. De asemenea, și-a lansat recent propria platformă de dezvoltare AR, Effect House .

C├ónd examin─âm desc─ârc─ârile globale de pe iPhone ╚Öi iPad, ordinea primelor cinci aplica╚Ťii a r─âmas neschimbat─â ├«n ultimele trei trimestre. TikTok a dep─â╚Öit 70 de milioane de desc─ârc─âri ├«n App Store doar pentru a treia oar─â ├«n T1 2022, sus╚Ťinut de o cre╚Ötere de 11% trimestrial ├«n Asia. 

Cite╚Öte ╚Öi Te sup─âr─â cineva pe TikTok? Uite ce po╚Ťi face ├«n privin╚Ťa acestuia

├Än ciuda faptului c─â a fost interzis─â ├«n India , care are una dintre cele mai mari pie╚Ťe pentru instal─âri de aplica╚Ťii din lume, aplica╚Ťia a fost clasat─â pe locul trei ├«n Asia. Aceasta a fost num─ârul 1 ├«n App Store, dar pe locul ╚Öapte pe Google Play, ├«n Asia.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg