Surprize pe Google Play Store. Prima aplicație care intră în top și nu este deținută de Meta

Primul trimestru al anului 2022 a fost unul prolific pentru TikTok, care este una dintre platformele de social media cu cea mai rapidă creștere din lume. Sensor Tower a lansat raportul „T1 2022: Store Intelligence Data Digest” în care TikTok a fost cea mai mare aplicație după descărcări la nivel mondial în T1 2022.

TikTok este prima aplicație din topul Google Play care nu este deținută de Meta
TikTok este prima aplicație din topul Google Play care nu este deținută de Meta

Aplicația a reușit să depășească 3,5 miliarde de descărcări în primul trimestru al anului 2021, devenind doar a cincea aplicație care atinge această etapă. TikTok este singura aplicație din acest top care nu face parte din grupul Meta. 

De la începutul anului 2022, TikTok a fost descărcat de peste 175 de milioane de ori. TikTok a depășit acum 10 milioane de descărcări în ultimele nouă trimestre, în timp ce YouTube a depășit același prag timp de opt trimestre consecutive.

Citește și Probleme pentru toți utilizatorii TikTok! Ultimele informații te vor face să renunți la aplicațiile Made in China

Nicio aplicație nu a avut mai multe descărcări decât TikTok de la începutul anului 2018, când WhatsApp a avut 250 de milioane de descărcări la nivel mondial.

Sunt multe de spus despre succesul TikTok și unde se duce. Aplicația de social media este dominantă în principal pentru tendințele sale relevante, algoritmul unic și un set divers de comunități pentru fiecare subiect de nișă. 

Cele mai descărcate aplicații în primul trimestru al 2022
Cele mai descărcate aplicații în primul trimestru al 2022

Recent, actualizările sale includ suplimente interactive pentru reclame pe pagina For You, precum și un test pentru un buton privat, pentru comentarii. De asemenea, și-a lansat recent propria platformă de dezvoltare AR, Effect House .

Când examinăm descărcările globale de pe iPhone și iPad, ordinea primelor cinci aplicații a rămas neschimbată în ultimele trei trimestre. TikTok a depășit 70 de milioane de descărcări în App Store doar pentru a treia oară în T1 2022, susținut de o creștere de 11% trimestrial în Asia. 

Citește și Te supără cineva pe TikTok? Uite ce poți face în privința acestuia

În ciuda faptului că a fost interzisă în India , care are una dintre cele mai mari piețe pentru instalări de aplicații din lume, aplicația a fost clasată pe locul trei în Asia. Aceasta a fost numărul 1 în App Store, dar pe locul șapte pe Google Play, în Asia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net