╚Üara est-european─â care a adoptat Bitcoin ╚Öi Ethereum. Cum ├«╚Ťi va influen╚Ťa portofelul

În urmă cu o lună, parlamentul Ucrainei a adoptat un proiect de lege pentru legalizarea criptomonedelor, pregătind un cadru legislativ pentru reglementarea și gestionarea criptomonedelor precum Bitcoin și Ethereum.

bitcoin criptomonede jpg

Ast─âzi, pre╚Öedintele ╚Ť─ârii, Volodimir Zelenski, a semnat acel proiect de lege, intitulat ÔÇ×Despre activele virtualeÔÇŁ, care stabile╚Öte un cadru legal pentru ca ╚Ťara s─â opereze pia╚Ťa cripto reglementat─â.

Potrivit rapoartelor venite de la Cointelegraph, Coindesk și alte puncte de vânzare axate pe active digitale, exchange-urile și firmele care manipulează criptomonede vor fi acum obligate să se înregistreze la guvern pentru a opera legal în Ucraina, iar băncilor li se va permite să deschidă conturi pentru firmele cripto. 

O ╚Ťar─â important─â a intrat ├«n domeniul cripto

De asemenea, legea confer─â Comisiei Na╚Ťionale a Valorilor Mobiliare ╚Öi a Pie╚Ťei de Valori a Ucrainei capacitatea de a determina politicile ╚Ť─ârii privind activele digitale, de a emite licen╚Ťe companiilor care se ocup─â cu criptomonede ╚Öi de a ac╚Ťiona ca un supraveghetor financiar. ├Äntr-adev─âr, parlamentul Ucrainei a adoptat anterior o lege care legaliza criptomonedele ├«n septembrie, dar pre╚Öedintele┬áZelenski┬áa respins proiectul de lege la scurt timp dup─â aceea, declar├ónd c─â ╚Ťara nu ├«╚Öi poate permite s─â sus╚Ťin─â un nou organism de reglementare pentru gestionarea criptomonedelor.

Odat─â cu noua lege ├«n vigoare, primul schimb criptografic al Ucrainei, Kuna, nu se va mai limita la a ajuta ╚Ťara s─â cheltuiasc─â dona╚Ťiile direct cu furnizori prieteno╚Öi cu criptomonede, ci s─â transforme criptomonede ├«n bani cash at├ót de necesari. ├Äntre timp, ╚Ťara a ├«ncheiat, de asemenea, un parteneriat cu exchange-ul Bahamas FTX, pentru a converti contribu╚Ťiile cripto la r─âzboiul Ucrainei ├«n bani cash printr-un depozit la Banca Na╚Ťional─â a Ucrainei.

ÔÇ×Ideea principal─â este de a deveni una dintre cele mai importante jurisdic╚Ťii din lume pentru companiile criptoÔÇŁ, a declarat Alex Bornyakov, ministru adjunct la Ministerul Transform─ârii Digitale din Ucraina.

Guvernul Ucrainei accept─â dona╚Ťiile prin intermediul┬ácriptomonedelor┬ádin partea sus╚Ťin─âtoilor ce doresc s─â ofere o m├ón─â de ajutor solda╚Ťilor ├«mpotriva atacurilor ordonate de c─âtre Moscova.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
image png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg