Modificări importante în toată piața cripto. Cum au afectat deciziile SUA și UE valoarea Bitcoin

Prețul Bitcoin a început să facă un impuls și să treacă dincolo de pragul de 40.000 de dolari și au avut succes, dar nu pentru mult timp, cât prețul celei mai valoroase criptomonede din lume a scăzut brusc până la aproximativ 39.000 de dolari.

bitcoin crypto jpg

După ce a atins un maxim pe 24 de ore de 41.551 dolari, valoarea Bitcoin este în prezent pe verde cu 0,56 la sută. Valoarea Bitcoin este în prezent de 40.518 dolari, dar această valoare se poate schimba de la o secundă la alta.

Cum s-a modificat prețul Bitcoin și Ethereum

Pe exchange-urile globale, prețul celei mai populare criptomonede se situează în prezent în jurul valorii de 39.000 de dolari americani, mai exact 39.178 dolari, în creștere cu 1,07% în ultimele 24 de ore. Conform datelor furnizate de CoinGecko, Bitcoin s-a mișcat foarte puțin în ultima săptămână, având o creștere cu 1 la sută săptămânal.

Ethereum, a doua cea mai mare criptomonedă după capitalizarea bursieră a marilor exchange-uri, a avut, de asemenea, o evoluție similară în ultima zi, atingând până la 2.742 de dolari miercuri dimineață, dar scăzând brusc în scurt timp.

La momentul publicării, Ether este evaluat la 2.712 dolari pe CoinSwitch Kuber, în timp ce valorile de pe bursele globale văd valoarea criptomonedei la 2,620 dolari, unde moneda a înregistrat o valoare destul de pozitivă de a câștiga 2,93 la sută în ultimele 24 de ore. 

Datele CoinGecko arată, de asemenea, că valoarea criptomonedei a crescut cu aproape 2% în ultima săptămână, deși altcoin-ul original a scăzut cu aproximativ 9% în ultima lună.

Recent, atât cât Uniunea Europeană, cât și Statele Unite au adoptat mai multe amendamente pentru o integrare mult mai bună a criptomonedelor în piața economică actuală. Bineînțeles, modificările existente sunt importante, mai ales că piața criptomonedelor se află pe un trend descendent încă din luna noiembrie a anului 2021.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net