Te-a lăsat bateria iPhone-ului? Trucul genial prin care rezolvi rapid această problemă

Dacă observi că bateria iPhone-ului tău începe să se descarce, fix atunci când ai cea mai mare nevoie, iată un truc rapid și eficient prin care poți remedia această problemă.  

image

Într-un clip postat la începutul acestui an, influencerița de pe TikTok, „Ambre_Skye” le-a arătat celor 780.000 de urmăritori o setare prin care pot închide automat paginile din aplicația Safari iOS.

Pentru a preveni epuizarea bateriei de la iPhone-ul tău este necesar să modifici o setare a telefonului, pentru a te asigura că nu există pagini deschise pe aplicația Safari. 

Vezi și: Laptopul tău nu vrea să se mai încarce? Iată 7 modalități prin care poți rezolva problema

Când este activată această setare, utilizatorii nu mai trebuie să închidă filele manual din cadrul aplicației. Ca urmare, este mai puțin probabil ca browserul din telefon să rămână deschis, cu o mulțime de pagini neutilizate, care vă pot încetini dispozitivul și pot reduce durata de viață a bateriei.

Nu rata nici: Te-ai plictisit de Whatsapp? Uite aplicațiile similare pe care le poți încerca

Pentru a activa setarea, care generează închiderea automată a filelor Safari, accesați opțiunea «Setări iPhone». Derulați în jos și alegeți opțiunea ce vă permite să ștergeți istoria și datele site-urilor pe care le-ați vizitat. 

Derulați din nou în jos și alegeți «Închide filele». Selectați din meniu, dacă doriți ca filele să se închidă după o zi, o săptămână sau o lună.

Hai să afli și: E oficial! S-a stabilit dimensiunea optimă pentru diagonala telefonului mobil

Ambre_skye, unul dintre cei mai populari influenceri specializați pe tehnologie, de pe TikTok, recomandă închiderea filelor Safari după o săptămână, pentru viteză și eficiență maximă.

Având o mulțime de file deschise în browser poate încetini buna funcționare a telefonului, deoarece consumă din energia telefonului.

De ce telefonul tău funcționează lent și ce poți face în această situație

Denumită Memorie cu acces aleatoriu (RAM), este locul în care telefonul tău păstrează tot ceea ce rulează pe el, cum ar fi aplicațiile, sistemul de operare și multe altele.

Dacă memoria RAM este încărcată cu numeroase aplicații sau file care sunt utilizate simultan, este posibil să observați că smartphone-ul dvs. funcționează mai încet, iar bateria se consumă mai ușor.  

Este posibil să observați că aplicațiile rulează mai lent, în timp ce telefonul vostru se poate încălzi foarte tare. În acest caz încercați să închideți aplicațiile pe care nu le utilizați pentru a elibera spațiu de stocare.

Pentru a face asta pe un iPhone X, accesați «Ecranul de pornire» și glisați în sus până la mijlocul afișajului. Glisați la dreapta sau la stânga pentru a găsi aplicația pe care doriți să o închideți și glisați în sus pe previzualizare pentru a închide aplicația.

Pe iPhone SE, iPhone 8 și versiuni anterioare, faceți dublu click pe butonul «Acasă» pentru a afișa aplicațiile folosite recent și glisați în sus pe cele pe care doriți să le închideți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub theo rose png
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
politisti germani polizei pixabay
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg