Cum îți dai seama dacă altcineva îți folosește contul Netflix

Există mai multe situații în care utilizatorii Netflix se pot trezi că alte persoane, cărora nu le-au dat acordul, le utilizează conturile.

netflix tableta 412 jpg
Înregistrarea pe mai multe dispozitive poate fi riscantă pentru utilizatorii Netflix

Accesarea platformei de streaming, din mai multe surse, este o problemă pe care oficialii Netflix încearcă să o rezolve. Practic, datele de înregistrare ale unui abonat pot fi utilizate de mai multe persoane.

Cine poate pirata abonamentele

Netflix dorește taxarea acestei practici. Însă, ce se va întâmpla în cazul celor cărora le sunt folosite datele de înregistrare fără acord? Netflix ar putea să îi factureze în plus!

Așadar, enumerăm modalitățile prin care puteți verifica dacă altcineva se bucură de conținutul platformei de streaming pe banii voștri.

Citește și: Documentar despre un jaf precum cel din „Casa de papel”, disponibil pe Netflix

În cele mai multe cazuri, cei care „împrumută” fără să spună sunt foști parteneri, membri ai familiei, hackeri sau utilizatori de ocazie, în situația în care, de exemplu, un abonat s-a înregistrat pe dispozitive utilizate ocazional, cum ar fi televizoarele smart din hoteluri.

Metoda cea mai banală prin care un „pirat” de cont Netflix se poate da de gol este să își creeze un subcot de utilizator utilizând abonamentul tău. În calitate de beneficar al abonamentului, profilul va fi observat imediat, în contul principal.

Schimbarea parolei, cea mai eficientă metodă de a securiza contului

Este nevoie de înregistrare în contul Netflix, de pe un laptop sau computer, pentru înlăturarea profilului și pentru modificarea parolei.

De altfel, modificarea constantă a parolei poate preveni orice fel de furt sau „împrumut” al abonamentului.

Dacă observi producții care nu sunt de interes pentru tine în sugestii, „Continuă vizionarea” sau „S-ar putea să îți placă și...”, este clar că altcineva se uită la filme sau seriale, utilizând contul tău.

În unele aplicații Netflix există și un istoric al vizionărilor. Dacă în listă apare o producție necunoscută, e clar că ai contul piratat.

Citește și: Emilia Clarke „dă din casă” detalii despre continuarea „Urzeala Tronurilor”

Această opțiune arată data și ora la care contul a fost utilizat. Utilizând un computer sau laptop, există opțiunea de a deconecta contul de pe toate dispozitivele pe care este înregistrat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Kate Middleton
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
politisti germani polizei pixabay
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg