Fanii serialului Netflix „The Sandman” au crezut că li s-a stricat televizorul! Ce i-a făcut pe toți să creadă asta

Mult-așteptatul „The Sandman” al lui Neil Gaiman a sosit pe Netflix săptămâna aceasta, iar unii telespectatori au comentat deja despre serial, fiind dezamăgiți de primele imagini pe care le-au văzut.  Fanii serialului au observat mai întâi imaginile deformate din trailer - clip de promovare care a stârnit o oarecare trepidare printre fanii seriei originale de benzi desenate.

"The Sandman" a avut premiera mondială pe 5 august
"The Sandman" a avut premiera mondială pe 5 august

Citește șiNetflix a pierdut un milion de utilizatori! Pe ce platforme au migrat toți cinefilii?

Imagini distorsionate, în toate episoadele

Imaginile distorsionate nu au fost izolate în trailer, rămânând un pilon al seriei în sine. Unii s-au întrebat dacă o problemă tehnică a fost cauza imaginilor distinctive. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Netflix a confirmat că distorsiunea imaginii este o alegere creativă deliberată făcută pentru „The Sandman”.

Vezi și: Cele mai bune filme de acțiune pe care să le vezi pe Netflix

“Au stricat raportul de aspect al ecranului pentru The Sadman sau sunt eu nebun?”, s-a întrebat un fan, pe Twitter. Reacția lui nu a fost una izolată, mai mulți ultilizatori Netflix observând imaginile distorsionate din clipul de promovare al seriei.

Iată și: La ce ne mai uităm vara asta: The Gray Man, cel mai promițător film

Regizorii nu au comentat reacția fanilor

Seria se bazează pe personajul DC Comics cu același nume. Tom Sturridge joacă rolul lui Dream - alias Morpheus. El pândește într-un tărâm numit Visul și, când este capturat, absența lui declanșează evenimente care schimbă atât lumea adormită, cât și cea trează. De-a lungul serialului „The Sandman”, imagini distorsionate arată distribuția cu fețe alungite și imagini întinse, dând seriei un sentiment suprarealist.

Te-ar putea interesa și: Nota de plată a serviciilor pe bază de abonament. Cât de mulți bani cheltuim pe toate platformele de entertainment

Will Baldy, Sam Heasman și George Steel servesc ca regizori ai seriei Netflix. Grupul nu a comentat încă despre tipul de lentile pe care le-a folosit pentru a filma producția și nici despre reacția fanilor. Dacă, de exemplu, s-ar folosi lentile vintage și s-ar fi amestecat cu o camera cu rezoluția 8K, combinația dintre sticlă veche și o cameră nouă ar putea funcționa pentru a crea distorsiuni ale imaginii, relatează Variety.

În mod alternativ, utilizarea lentilelor cu unghi larg cu distorsiunea laterală ar putea crea aceste imagini. Deci, nu este nevoie să vă reparați televizorul și să vă ajustați raportul de aspect. „The Sandman” arată exact așa cum își doresc creatorii săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net