TikTok vine cu noutăți! Cum va arăta noul feed folosit de utilizatori

Ultima actualizare:

TikTok introduce un nou tip de feed, numit „Nearby”, care va arăta conținut din zona în care te afli. Momentan, această opțiune este testată doar de câțiva utilizatori din Asia de Sud. Cei care participă la teste vor putea găsi „Nearby” lângă feed-urile deja existente, „Following și „For You”.

TikTok este una dintre cele mai accesate platforme de socializare
TikTok este una dintre cele mai accesate platforme de socializare

Vezi și: Andrew Tate a fost interzis pe TikTok, Facebook și Instagram. Cum a reacționat influencerul

Noul tip de feed le dă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga tag-uri pentru locația conținutului pe care îl postează.

Acest tip de feed reprezintă o oportunitate pentru cei care dețin afaceri locale, pentru că aici ar putea posta conținut și reclame, ceea ce i-ar ajuta să se promoveze.

Astfel, utilizatorii aplicației vor vedea și afacerile mici din jurul lor de care nu știau, nu doar pe cele mari și foarte cunoscute.

Citește și: Provocarea periculoasă de pe TikTok a ajuns să afecteze viețile tinerilor! Archie, un băiat de 12 ani, a ajuns în moarte cerebrală

O altă funcție a TikTok-ului, recent lansată

Inteligența artificială este un subiect extrem de controversat, întrucât ar putea, în viitor, să înlocuiască meserii. Spre exemplu, odată cu lansarea DALL-E 2, multe persoane susțin faptul că designerii grafici ar putea fi înlocuiți de Al.

Acum puțin timp, TikTok a anunțat lansarea unei noi funcții, numită „AI Greenscreen”. Utilizatorii pot introduce un text, iar software-ul aplicației se va ocupa să îl transforme într-o imagine. Ulterior, putem folosi acest fundal pentru videoclipuri.

Imaginile nu par reale, dar asta a fost și intenția companiei, pentru a nu le da utilizatorilor voie să facă abuzuri, adică crearea de imagini pornografie sau violente.

Aplicația TikTok este disponibilă și poate fi descărcată gratuit în Google Play sau App Store (în funcție de dispozitivul mobil).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net