TikTok vine cu noutăți! Cum va arăta noul feed folosit de utilizatori

TikTok introduce un nou tip de feed, numit „Nearby”, care va arăta conținut din zona în care te afli. Momentan, această opțiune este testată doar de câțiva utilizatori din Asia de Sud. Cei care participă la teste vor putea găsi „Nearby” lângă feed-urile deja existente, „Following și „For You”.

tiktok   2481 jpg
TikTok este una dintre cele mai accesate platforme de socializare

Vezi și: Andrew Tate a fost interzis pe TikTok, Facebook și Instagram. Cum a reacționat influencerul

Noul tip de feed le dă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga tag-uri pentru locația conținutului pe care îl postează.

Acest tip de feed reprezintă o oportunitate pentru cei care dețin afaceri locale, pentru că aici ar putea posta conținut și reclame, ceea ce i-ar ajuta să se promoveze.

Astfel, utilizatorii aplicației vor vedea și afacerile mici din jurul lor de care nu știau, nu doar pe cele mari și foarte cunoscute.

Citește și: Provocarea periculoasă de pe TikTok a ajuns să afecteze viețile tinerilor! Archie, un băiat de 12 ani, a ajuns în moarte cerebrală

O altă funcție a TikTok-ului, recent lansată

Inteligența artificială este un subiect extrem de controversat, întrucât ar putea, în viitor, să înlocuiască meserii. Spre exemplu, odată cu lansarea DALL-E 2, multe persoane susțin faptul că designerii grafici ar putea fi înlocuiți de Al.

Acum puțin timp, TikTok a anunțat lansarea unei noi funcții, numită „AI Greenscreen”. Utilizatorii pot introduce un text, iar software-ul aplicației se va ocupa să îl transforme într-o imagine. Ulterior, putem folosi acest fundal pentru videoclipuri.

Imaginile nu par reale, dar asta a fost și intenția companiei, pentru a nu le da utilizatorilor voie să facă abuzuri, adică crearea de imagini pornografie sau violente.

Aplicația TikTok este disponibilă și poate fi descărcată gratuit în Google Play sau App Store (în funcție de dispozitivul mobil).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub theo rose png
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Printul Andrew Foto profimedia 0488617786 jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg