WhatsApp aduce reac╚Ťiile cu emoji-uri. Cum s─â le folose╚Öti cu prietenii t─âi

6 mai 2022

WhatsApp lanseaz─â noua func╚Ťie care-╚Ťi permite s─â reac╚Ťionezi la mesaje prin intermediul emoji-urilor. 

whatsapp crisptarea datelor jpeg
WhatsApp face modificări pentru chaturile de grup și emoji

├Äntr-un mesaj postat pe Facebook, Mark Zuckerberg a anun╚Ťat c─â func╚Ťia de reac╚Ťionare la mesaje prin intermediul emoji-urilor va ├«ncepe s─â ajung─â, ├«ncep├ónd de zilele acestea, pe telefoanele utilizatorilor ce folosesc WhatsApp.

WhatsApp introduce reac╚Ťiile cu emoji ╚Öi posibilitatea de a trimite fi╚Öiere mult mai mari

De asemenea, pe l├óng─â aceste modific─âri privind interac╚Ťionarea cu mesajele, WhatsApp se preg─âte╚Öte s─â aduc─â ╚Öi celelalte promisiuni pe care le-a f─âcut lunile acestea: abilitatea de a trimite fi╚Öiere de p├ón─â la 2GB, dup─â o perioad─â ├«n care limita a fost de doar 100MB. ╚śi, al─âturi de acest actualiz─âri, WhatsApp se preg─âte╚Öte s─â dubleze dimensiunea maxim─â admis─â a chaturilor de grup. 

image
WhatsApp aduce reac╚Ťiile cu emoji / Sursa: Blog WhatsApp

├Än momentul ├«n care func╚Ťia de reac╚Ťionare la mesaje a fost anun╚Ťat─â, Meta a transmis c─â doar cele cinci emoji-uri clasice vor putea fi folosite (Like, Love, Haha ╚Ö.a.m.d.), dar, ├«n viitor, vom putea s─â modific─âm lista de emoji-uri cu care putem interac╚Ťiona, a╚Öa cum e ╚Öi pe Facebook Messenger. 

Cite╚Öte ╚Öi Dac─â folose╚Öti WhatsApp, po╚Ťi fi victima escrocilor. Cum s─â nu cazi prad─â trucurilor folosite de ho╚Ťi

Aceste reac╚Ťii sunt o caracteristic─â mult a╚Öteptat─â de c─âtre utilizatori, fiind de foarte mult timp adoptate de c─âtre concuren╚Ť─â - Slack ╚Öi Telegram. De acum, dac─â ai g─âsit un videoclip care te-a f─âcut s─â r─âzi, o s─â po╚Ťi face asta f─âr─â s─â prime╚Öti mesaje pe baza videoclipului pe care l-ai trimis. 

Aceast─â modificare este una binevenit─â, deoarece WhatsApp va dubla ╚Öi m─ârimea maxim─â a chaturilor de grup, plafonul trec├ónd de la 256 de persoane, la 512 de persoane. 

image
Mark Zuckerberg a anun╚Ťat noile modific─âri pe Facebook

WhatsApp încearcă să redevină la modă

Pe m─âsur─â ce tot mai multe aplica╚Ťii de socializare devin din ce ├«n ce mai atractive, WhatsApp pierde foarte mult teren. 

Vezi ╚Öi WhatsApp preg─âte╚Öte o nou─â actualizare pentru mesajele vocale

Telegram ╚Öi Slack, dou─â dintre cele mai utilizate aplica╚Ťii la momentul actual pentru a trimite mesaje, au c├ó╚Ötigat foarte mult teren mai ales pe fondul r─âzboiului din Ucraina, care a reu╚Öit s─â adune utilizatori noi prin intermediul videoclipurilor postate de solda╚Ťi, direct de pe frontul de lupt─â.

Prin aceste modific─âri pe care WhatsApp le propune, platforma dore╚Öte s─â c├ó╚Ötige din ce ├«n ce mai mult teren pe pia╚Ťa interna╚Ťional─â de aplica╚Ťii mobile. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg