WhatsApp introduce noul sistem de utilizare simultan─â a contului

WhatsApp lucreaz─â, se pare, la o nou─â func╚Ťie, care ar permite utilizatorilor s─â discute cu acela╚Öi cont de pe mai multe telefoane sau pe un desktop ╚Öi o tablet─â, potrivit unei linii de cod g─âsite ├«ntr-o versiune beta a aplica╚Ťiei.

whatsapp 0 jpeg
WhatsApp ar putea introduce posibilitatea de a utiliza contul pe mai multe dispozitive

Se pare c─â linia de cod ofer─â instruc╚Ťiuni pentru ├«nregistrarea dispozitivului pe care ├«l utiliza╚Ťi drept ÔÇ×├«nso╚ŤitorÔÇŁ prin scanarea unui cod QR de pe telefonul principal.

Cum o s─â func╚Ťioneze sistemul nou de pe WhatsApp

Anterior, o captură de ecran găsită într-o versiune beta a arătat că dispozitivele ar putea avea capacitatea de a sincroniza mesajele recente, chiar dacă sunt criptate end-to-end.

Vezi ╚Öi Cum s─â-╚Ťi ascunzi activitatea pe WhatsApp pentru anumite persoane

Imaginea respectiv─â, combinat─â cu linia de cod ÔÇ×├Änregistrare dispozitiv ca ├«nso╚ŤitorÔÇŁ, care instruie╚Öte utilizatorii despre cum s─â foloseasc─â WhatsApp pe alte dispozitive, adaug─â dovezi conving─âtoare c─â aceast─â func╚Ťie va ajunge, mai devreme sau mai t├órziu, ├«n versiunea final─â a aplica╚Ťiei.

Ambele informa╚Ťii au fost g─âsite ├«n versiunea beta de pe Android a WhatsApp, ceea ce implic─â faptul c─â func╚Ťia va accepta conversa╚Ťia pe un telefon sau o tablet─â secundar─â. 

Momentan, nu este clar dac─â func╚Ťia va fi disponibil─â ╚Öi pe iOS, atunci c├ónd aceasta va fi lansat─â, chiar dac─â exist─â un precedent care indic─â c─â acest lucru ar putea s─â fie posibil. 

WhatsApp accept─â deja din punct de vedere tehnic utilizarea contului dvs. pe mai multe dispozitive, prin func╚Ťia Dispozitive conectate, care ├«n prezent accept─â doar utilizarea computerelor ca dispozitive secundare. Func╚Ťia este disponibil─â at├ót pe iOS, c├ót ╚Öi pe Android.

Cite╚Öte ╚Öi Te g├ónde╚Öti s─â trimi╚Ťi fi╚Öiere pe WhatsApp? Noua versiune aduce restric╚Ťii

WhatsApp a lansat op┼úiunea Linked devices pentru versiunea beta ├«n noiembrie 2021, iar de atunci, aceasta s-a ├«mbun─ât─â╚Ťit semnificativ, chiar dac─â exist─â ├«nc─â unele func┼úii neacceptate, conform dispozitivului principal.

Dar, în timp ce dispozitivele conectate sunt la îndemână pentru utilizatorii desktop, nu reprezintă o mare schimbare pentru cei cu smartphone-uri sau tablete secundare.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg