WhatsApp introduce noul sistem de utilizare simultană a contului

Ultima actualizare:

WhatsApp lucrează, se pare, la o nouă funcție, care ar permite utilizatorilor să discute cu același cont de pe mai multe telefoane sau pe un desktop și o tabletă, potrivit unei linii de cod găsite într-o versiune beta a aplicației.

WhatsApp ar putea introduce posibilitatea de a utiliza contul pe mai multe dispozitive
WhatsApp ar putea introduce posibilitatea de a utiliza contul pe mai multe dispozitive

Se pare că linia de cod oferă instrucțiuni pentru înregistrarea dispozitivului pe care îl utilizați drept „însoțitor” prin scanarea unui cod QR de pe telefonul principal.

Cum o să funcționeze sistemul nou de pe WhatsApp

Anterior, o captură de ecran găsită într-o versiune beta a arătat că dispozitivele ar putea avea capacitatea de a sincroniza mesajele recente, chiar dacă sunt criptate end-to-end.

Vezi și Cum să-ți ascunzi activitatea pe WhatsApp pentru anumite persoane

Imaginea respectivă, combinată cu linia de cod „Înregistrare dispozitiv ca însoțitor”, care instruiește utilizatorii despre cum să folosească WhatsApp pe alte dispozitive, adaugă dovezi convingătoare că această funcție va ajunge, mai devreme sau mai târziu, în versiunea finală a aplicației.

Ambele informații au fost găsite în versiunea beta de pe Android a WhatsApp, ceea ce implică faptul că funcția va accepta conversația pe un telefon sau o tabletă secundară. 

Momentan, nu este clar dacă funcția va fi disponibilă și pe iOS, atunci când aceasta va fi lansată, chiar dacă există un precedent care indică că acest lucru ar putea să fie posibil. 

WhatsApp acceptă deja din punct de vedere tehnic utilizarea contului dvs. pe mai multe dispozitive, prin funcția Dispozitive conectate, care în prezent acceptă doar utilizarea computerelor ca dispozitive secundare. Funcția este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android.

Citește și Te gândești să trimiți fișiere pe WhatsApp? Noua versiune aduce restricții

WhatsApp a lansat opţiunea Linked devices pentru versiunea beta în noiembrie 2021, iar de atunci, aceasta s-a îmbunătățit semnificativ, chiar dacă există încă unele funcţii neacceptate, conform dispozitivului principal.

Dar, în timp ce dispozitivele conectate sunt la îndemână pentru utilizatorii desktop, nu reprezintă o mare schimbare pentru cei cu smartphone-uri sau tablete secundare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net