Xbox, regele Cloud Gaming-ului. Num─ârul impresionant de utilizatori ├«nregistra╚Ťi

27 aprilie 2022

Peste 10 milioane de oameni au transmis jocuri prin intermediul Xbox Cloud Gaming. Jocurile ├«n cloud sunt o caracteristic─â care este disponibil─â doar ca parte a nivelului Xbox Game Pass Ultimate, care are o valoare de 14,99 dolari pe lun─â. 

4 moduri de a ├«mbun─ât─â╚Ťi performan╚Ťa unui gaming laptop jpeg
Cifrele înregistrate în industria de cloud gaming 2022

Este, de asemenea, o statistic─â concret─â ├«ntr-un domeniu ├«n care au fost pu╚Ťine astfel de statistici, pe bune. Google nu eviden╚Ťiaz─â numerele pentru Stadia, iar toate numerele partajate de Nvidia pentru GeForce Now includ persoane care au folosit o versiune gratuit─â, f─âr─â restric╚Ťii.

Cite╚Öte ╚Öi Game streaming ├«n Rom├ónia. Cum po╚Ťi s─â te joci orice pe telefon. Review GeForce NOW

Game Pass s-a dovedit a fi popular, deoarece Microsoft a declarat, ├«n ianuarie, c─â serviciul a crescut p├ón─â la 25 de milioane de abona╚Ťi , ceea ce reprezint─â o cre╚Ötere de la 18 milioane de anul precedent. 

De ce merit─â s─â-╚Ťi faci un abonament de cloud gaming?

De asemenea, merit─â remarcat faptul c─â, din punct de vedere tehnic, pute╚Ťi s─â v─â ├«nscrie╚Ťi pentru o lun─â de Xbox Game Pass Ultimate pentru doar un dolar ╚Öi apoi s─â anula╚Ťi, ╚Öi nu este clar c├ó╚Ťi oameni care au f─âcut asta ╚Öi au jucat un joc ├«n cloud.

Microsoft a investit masiv ├«n Xbox Cloud Gaming, lans├óndu-se mai ├«nt├ói pe Android, apoi pe iOS ╚Öi PC, iar apoi pe consolele Xbox, ceea ce ├«nseamn─â c─â acum pute╚Ťi transmite o bibliotec─â mult mai mare de jocuri Xbox pe o gam─â larg─â de dispozitive. 

Cloud Gaming-ul s-a dovedit a reprezenta un posibil viitor al gaming-ului, deoarece utilizatorul de r├ónd se poate bucura de o experien╚Ť─â apropiat─â unui joc video ce ruleaz─â pe un sistem local, ├«n loc s─â achizi╚Ťioneze un sistem ce poate trece peste suma de 1.000 de euro.

Vezi ╚Öi Placa ta video poate face asta? Cum te joci la rezolu╚Ťie 4K pe un monitor full HD

├Än general, un abonament de Cloud Gaming poate costa ╚Öi 50 de lei pe lun─â, iar achizi╚Ťia unui asemenea abonament este, a╚Öa cum se vede, mult mai mic─â dec├ót a achizi╚Ťiona un sistem de peste 1.000 de euro, iar la c├ót de scumpe sunt pl─âcile video ├«n aceast─â perioad─â, pragul de 1.000 de euro este pentru un sistem destul de limitat. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg