Cazul fetei găsite în lada patului: Marcel Șurbuc a recunoscut crima și a povestit cum a omorât-o pe Ana Maria

24 august 2023 11:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Marcel Șurbuc a recunoscut azi, în fața anchetatorilor, că a omorât-o pe copila de 12 ani, fiica femeii cu care locuia într-un apartament închiriat în Sectorul 4 al Capitalei. El a povestit anchetatorilor în detaliu ce s-a întâmplat în ziua crimei.

A strangulat-o cu un șiret

Marcel Șurbuc este principalul suspect în cazul crimei din Berceni. După sărbătorile pascale, în locuința în care Marcel Șurbuc locuia cu chirie cu concubina sa a fost găsit trupul fiicei acesteia ascuns într-un sac în lada patului. Descoperirea a fost făcută de proprietarul apartamentului , care a venit din străinătate pentru că nu mai reușea să dea de chiriași. Anterior, și tatăl fetei anunțase poliția.

Ancheta poliției s-a pus în mișcare abia după ce proprietarul a sosit în Berceni, iar în lada patului a găsit trupul copilei, sesizat de mirosul greu din locuință. 

La momentul acela, nici mama fetei și nici concubinul ei nu se aflau în țară.

Adus din Olanda, unde a încercat să se ascundă de autoritățile române, Marcel Șurbuc a dat azi primele declarații. El și-a recunoscut fapta, după cum anunță avocatul Adrian Cuculis.

Marcel Sebuc a recunoscut crima. A detaliat ca fata( Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat. A lovit-o peste față, apoi fata s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Din lovitura suferită aceasta a început să sângereze pe gura, iar el s-a “speriat” a luat un șiret și a stragulat-o”, a povestit Șurbuc în fața anchetatorilor, transmite avocatul Adrian Cuculis.

Șurbuc ar mai fi povestit că după ce copila a murit, a curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a ascuns în lada patului.

I-a amanentat bijuteriile 

În fața anchetatorilor, Șurbuc ar mai fi declarat că înainte să ascundă trupul fără viață al copilei în lada patului, i-ar fi luat bijuteriile și i le-a amanetat, după cum a mai transmis avocatul Cuculis. 

Marcel Șurbuc este de loc din Suceava și are 38 de ani. El a fost depistat în Olanda și figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, fiind considerat periculos.

Mai multe