A câștigat la loto 36.5 milioane de dolari, dar a continuat să meargă la muncă. Nu a spus nimănui nimic: „Mă simt la fel”

26 noiembrie 2023 15:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat din Montréal, Pierre Richer, care are peste 60 de ani, a câștigat la loterie, în octombrie, un jackpot în valoare de 36.5 milioane de dolari. Ar fi putut duce un trai decent stând acasă, doar că, el a ales, atunci când a venit ziua de luni, să meargă în continuare la muncă.

Pierre Richer, care are peste 60 de ani, a câștigat Lotto Max din 6 octombrie un jackpot în valoare de 36.5 milioane de dolari, doar că, nu intenționează să se retragă din muncă. Bărbatul cumpărase biletul câștigător de la o băcănie de unde și-a luat plăcinte. De fapt, a achiziționat cu 10 dolari două bilete.

„Nu aveam de gând să-l cumpăr săptămâna aceasta, dar aveam două bilete gratuite în buzunare. M-am dus să le joc și am cerut două Lotto Max la ghișeu și asta s-a întâmplat. M-a costat 10 dolari”, a mărturisit Pierre Richer din Montréal, potrivit Business Insider.

A mers în continuare la muncă

Cele care și-au dat seama că bărbatul a câștigat au fost șoția și fiica bărbatului. Când a aflat vestea, Richer s-a „bucurat puțin”, doar că ulterior și-a văzut de treburile lui. „Mă simt la fel. Nimic nu s-a schimbat", a mai adăugat el. Deoarece Richer, care lucrează ca șofer pentru o firmă de catering și, în același timp, face parte și din departamentul care coordonează transportul, iubește ceea ce face, pe data de 9 octombrie, la ora 4:30 dimineața, el s-a dus în continuare la muncă. „Nu pot să-i las singuri, pentru că fără mine departamentul ar avea probleme”

Din câștigul total, magazinul alimentar de unde Pierre a luat biletul câștigător va primi un comision de 1%. Din suma de 36.5 milioane de dolari, bărbatul plănuiește să cumpere o casă, o mașină nouă și să își trimită familia în vacanță. „Nu sunt eu omul care să meargă în vacanță, așa că îi voi trimite doar pe ei”.

Mai multe