Alertă cu bombă la nunta lui George Simion

27 august 2022 10:18   Fapt divers
Ultima actualizare:

Alertă cu bombă la nunta lui George Simion! Nunta liderului AUR, George Simion, nu este lipsită de incidente. Așa se face că a existat o alertă cu bombă. 

Evenimentul grandios așteptat de George Simion și Ilinca, dar și de admiratorii omului politic a fost umbrit de o alertă. Mai exact, o persoană a trimis un mesaj mai multor redacții prin care a anuțat că ziua de 27 august 2022 va fi una cu adevărat memorabilă și că o bombp va fi detonată la nunta lui George Simion. Iată mai jos mesajul integral. 

  „Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Aceastăzi va fi memorabilă pentru toată lumea!”, a fost conținutul mesajului, conform Gândul.   

În urma mesajului, oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a preveni orice întâmplare neplăcută. Alerta a fost una ridicată ținând cont de numărul mare de participanți la evenimentul atât de intens promovat de liderul AUR.

„Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă”, a transmis IPJ Vâlcea.  

La nunta lui George Simion au fost așteptați 10.000 de oameni, iar din imaginile făcute publice de liderul AUR este evident că locul în care s-a desfășurat ceremonia religioasă s-a dovedit a fi neîncăpător. Oamenii s-au îngrămădit să ajungă cât mai aproape de nuntași, iar coroana de flori aflată la intrarea în cort a fost la un pas să cadă. Din fericire, totul a decurs conform planului, iar George și Ilinca și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Mai multe