Are șase soții și a cheltuit o avere pentru un pat în care să încapă toate! Detalii halucinante

25 aprilie 2023 12:19   Fapt divers

Influencerul Arthur O Urso (32 de ani), din Sao Paulo, Brazilia, duce o viață la care visează mulți bărbați! El are în total șase soții și doarme cu toate în pat.

Arthur O Urso a divorțat de patru ori până acum

Pentru a putea face asta a investit 90.000 de dolari, iar asamblarea „cuibușorului de nebunii” a durat 15 luni.

Pentru patul de șase metri al lui Arthur O Urso a fost nevoie de 950 de cuie și de o echipă de 12 oameni pentru a-l asambla.

Ideea pentru acest pat uriaș a venit din cauza lipsei de spațiu. De multe ori am fost nevoit să dorm pe canapea sau chiar pe podea, pentru a le face pe plac soțiilor mele. Am vrut să îmi fac viața mai ușoară”, a declarat Arthur, potrivit tabloidului Daily Star. Viața de poligam al lui Arthur O Urso a început în 2021, atunci când el și prima sa soție, Luana Kazaki (27 de ani), au decis să aibă o relație deschisă.

Arthur O Urso a avut nouă neveste la un moment dat. Poligamul a divorțat de patru dintre soțiile sale anul trecut, dar a adăugat-o recent pe Olinda Maria, în vârstă de 51 de ani, pe lista partenerelor sale de viață, având astfel șase soții în total. 

El și-a oficializat căsătoriile cu toate nevestele lui la o biserică catolică, deși acest lucru nu este tocmai acceptat, pentru că poligamia este încă ilegală în Brazilia. Arthur O Urso și partenerele lui au și cont pe platforma pentru adulți Only Fans, acolo unde câștigă 60.000 de dolari pe lună.

Arthur a spus anterior că se luptă să echilibreze nevoile soțiilor sale, fiind forțat să elaboreze un program sexual pentru a putea ține pasul.

Viața noastră sexuală este cu adevărat distractivă și plăcută. Am făcut un program de sex, dar respectarea unui orar a cauzat multe probleme și uneori simțeam că trebuie să fac sex din cauza programului, și nu din plăcere. Desigur, mi s-a întâmplat și să fac dragoste cu una dintre neveste, în timp ce mă gândeam la alta”, a mai spus brazilianul.

Cu toate acestea, Arthur O Urso susține că își iubește toate partenerele în mod egal și că nu are o nevastă preferată. Pe viitor, bărbatul vrea să devină tată, însă nu plănuiește să aleagă care dintre femei să devină mai întâi mamă, lăsând totul pe mâna destinului: „Pentru moment aplic strategia prima venită, prima servită”.

Mai multe