Ce mai face celebrul ieșean care trăiește cu două surori și are cu ele 16 copii

Ultima actualizare:

    George Chirilă și surorile Nicoleta și Mariana, nevestele lui cu care are 16 copiiFoto: redacția.ro
George Chirilă și surorile Nicoleta și Mariana, nevestele lui cu care are 16 copiiFoto: redacția.ro

George Chirilă, ieșeanul de 50 de ani devenit cunoscut pentru că trăiește cu două surori, cu care are 16 copii, o duce mai bine ca niciodată și a devenit om de afaceri. A devenit un fermier de elită și aprovizionează 24 de familii din cel mai mare oraș al Moldovei cu produse naturale.

Reporterii bzi.ro l-au întîlnit pe fermierul ciudat la un târg din comuna Țigănași, unde acesta locuiește, în satul Mihail Kogălniceanu. Împreună cu cele două surori, Nicoleta (48 de ani) și Mariana (47 de ani), care sunt nevestele sale, îngrijește 100 de vaci, 400 de oi, 450 de familii de albine, 4 hectare de livadă cu pomi fructiferi, dintre care cei mai mulți sunt gutui și vișini. Ba chiar a luat în arendă 130 de ha cu cereale. Tot ce produce vinde către cleinții din Iași sau consumă cu familia sa. Toți trei au studii superioare. El medicină veterinară, Nicoleta este inginer geolog iar sora ei este inginer mecanic.

Din ce trăiește ieșeanul care are două neveste, surori 

”Când m-am pornit să fac gospodăria, am spus așa: dacă o să găsesc 10 familii de unde să le iau 10 la sută din salariu, o să pot să trăiesc și eu, să am un salar. Când m-am pornit eu cu afacerea, toți au spus că nu se poate trăi fără slujbă, fără serviciu. Acum avem 24 de familii care mănâncă de la noi și le iau mai mult de 10 la sută din salariu. Iau de la mine un coș complet cu produse”, a declarat George Chirilă pentru sursa citată. Încurajat de succes, omul s-a apucat să cultive și ciuperci, crește și pești, găini pentru ouă proaspete. El duce coșuri la Iași de două ori pe săptămână cu toate cele cerute de cele 24 de familii, ba chiar mai aprovizionează ocazional și alte cunoștințe ale acestora. Chirilă recunoaște că a devenit cunoscut pentru că trăiește cu două surori și asta l-a ajutat pentru că tot mai multe persoane l-au căutat pentru că voiau produsele sale. În ferma din satul Mihail Kogălniceanu muncește toată familia.”Copiii, soțiile, toată lumea lucrează. Mediatizarea cazului meu i-a atras pe clienți. Când au venit clienții și au văzut că totul este organizat, au comandat produse. Eu am zis că nu vor merge copiii mei într-o livadă străină să fure mere, cum era când eram noi mici, pe marginea Brăilei. Copiii mei vor avea o livadă unde vor găsi tot ceea ce au nevoie. Nu vor trebui să cumpere nimic, nicio bomboană. Noi consumăm tot ce producem. Foarte puțin din afară, pentru că eu mi-am crescut copiii în felul următor: «Tăticule, parizerul și crenvurștiul sunt otravă». Un mugur, o frunză, o râmă, un ou de pasăre sălbatică sunt hrană, te țin în viață. Dar din acelea, de la magazin, te poți îmbolnăvi. Nu mai scoate niciun medic boala din tine. Așa i-am crescut și așa s-au învățat”, mai spune George Chirilă. Cât despre relația cu cele două surori lucrurile sunt clare: fiecare femeie are camerele ei, unde stă cu copiii făcuți cu ea

Citiți și

El este căsătorit cu două surori. Ce spun femeile despre viaţa în trei

19 bărbați păcăliți de două femei să se căsătorească cu ele! Au făcut o avere pe spatele lor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net