Blestemul unui câștigător la loto! De ce a ajuns să jefuiască bănci după ce a obținut 19 milioane de dolari

4 martie 2023 16:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

Să câştige la loto poate fi visul multor oameni, iar uneori chiar poate fi realizabil. I s-a întâmplat de curând şi unui gălăţean, care după 30 de ani de jucat, a câştigat la Joker suma fabuloasă de 4 milioane de euro. Totul cu un bilet ce a costat numai 51 de lei şi unde a jucat cu numerele lui favorite pe care le-a încercat mereu până acum, până când, iată a devenit câştigător. Probabil că omul va avea grijă de acei bani, pentru că din câte vedem există parcă un blestem asupra celor care au un astfel de noroc. Asta i s-a întâmplat şi unui bărbat din State. 

A câștigat la loto, dar a ajuns să spargă bănci

Potrivit TheSun, Jim Hayes a termina tura de noapte ca agent de securitate în Los Angeles, în 1998, când a descoperit că a câștigat 19 milioane de dolari jucând la jocul SuperLotto din California.

Promițându-și că se va schimba în bine, Jim a cumpărat șase Lamborghini diferite și o serie de Bentley, Porsche și Corvette. În plus, bărbatul a cheltuit 1 milion de dolari pentru o casă pe malul oceanului, dar a cumpărat şi alte proprietăți în Utah. La un moment dat, a cheltuit bani chiar şi pentru curse de Lamborghini cu campionul mondial de Formula 1 Mario Andretti. 

Dar fosta soție a lui Jim a decis să divorţeze, alegându-se cu jumătate din avere. Moment în care fostul agent de pază a avut o cădere şi a dezvoltat un viciu puternic în ceea ce priveşte consumul de heroină. Aceasta ajungea să îl coste 1.000 de dolari pe săptămână.

„Cheltuia ca un nebun", a declarat fosta iubită Candace Walker, conform sursei citate. „Consuma mai mult decât avea", a mai adăugat ea. 

Jim a ajuns să se mute în garajul unui prieten și în parcă înnebunit de tot ceea ce trăia, a ajuns să jefuiască bani. Făcea orice pentru a obţine bani. A ajuns, însă să se se descurce atât de bine, încât FBI-ul l-a poreclit Banditul PR Cruiser" sau Banditul experimentat", datorită mașinii și a părului cărunt.

Potrivit lui Jim, acesta ar fi comis 11 jafuri înainte de a fi prins și a reuşit să sustragă aproape 40.000 de dolari.

„După prima soargere, totul a devenit foarte uşor. A fost WOW!", a spus Jim. „A devenit din ce în ce mai ușor de fiecare dată. Am fost complet dependent. Mă bucuram de asta. Era ca un joc", a mai adăugat el. 

În 2018, Jim a pledat vinovat de jaf bancar și a stat 33 de luni în spatele gratiilor.

Mai multe