Încă un mare premiu la Loto a fost câștigat la o agenție din Galați. Cât a pus pe bilet bărbatul care s-a ales cu aproximativ 4 milioane de euro

Premiul de aproximativ 4 milioane de euro la tragerea Joker, de duminică, a fost câştigat cu un bilet jucat la o agenţie din Pechea, judeţul Galaţi, informează Loteria Română.

Bărbatul din Galați a câștigat la Joker 4 milioane de euro Foto: Loteria Română
Bărbatul din Galați a câștigat la Joker 4 milioane de euro Foto: Loteria Română

Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Pechea și a fost completat cu şapte variante la Joker şi o variantă la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de 51,50 lei.

,,Acesta este primul câştig de categoria I obţinut la Joker în acest an. Ultima dată, premiul de categoria I la Joker a fost câştigat în data de 23.04.2022 şi a fost în valoare de 3.232.736 lei", spune Loteria Română. 

Ce alte premii s-au mai câștigat

,,De asemenea, la tragerea Loto 5/40 de duminică  s-au înregistrat două premii de categoria I în valoare de 1.193.209,50 lei (peste 242.600 de euro) fiecare. Biletele norocoase au fost jucate la o agenţir din Baia Mare, judeţul Maramureş şi la una din Zalău, judeţul Salaj, preţul acestora fiind fiind de 21,50 lei, respectiv 582,50 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional, câştigătorii au la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi revendica câştigul.

Galați, cei mai mulți câștigători din România

Județul Galați a avut cei mai mulți câștigători la loto din România.

Presa locală constata în octombrie 2021, când încă un gălățean devenise milionar la loto, că județul Galați dăduse în ultimii zece ani 11 câștigători ai marilor premii, cu o valoare totală a jackpot-urilor încasate de peste 40 de milioane de euro.

În 2013, marele premiu la 6/49 a fost încasat în decurs de șase luni de trei gălățeni. Și mai curios este faptul că cel puțin trei mari câștiguri au fost jucate la aceeași agenție loto din municipiul Galați, iar biletele câștigătoare au fost vândute de aceeași casieră.

Nu de fiecare dată banii au adus și norocul. Menționăm că în 2019, câștigătorul marelui premiu de 4,7 milioane de euro avea să moară după numai un an de zile. ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”, spunea milionarul, la ridicarea premiului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
image
actualitate.net
image
actualitate.net