Care este karma ta, în funcție de zodia ta?

20 iulie 2023 11:15   Fapt divers

Horoscopul ne permite să cunoaștem diverse date despre semnele zodiacului, una dintre acestea este karma și cum poți avea un control mai bun asupra acestor acțiuni care pot fi direcționate în ciuda faptului că sunt foarte negative.

În viața noastră suntem expuși la diverse energii care ne pot influența comportamentul, una dintre aceste energii este cea care transcende în toate domeniile - ceea ce are de-a face cu rezultatul acțiunilor noastre. Conform religiilor dharmice (credințele politeiste care subliniază că originea lor comună este în Subcontinentul Indian și în credința în Dharma - scopul vieții și legea naturală a armoniei în univers), această forță poate fi ca un spirit de dreptate și echilibru, vorbim despre karma. Îți spunem care este a ta în funcție de zodie.

Fiecare om are un anumit destin datorită acțiunilor făcute în viețile trecute

Fiecare persoană are un anumit destin datorită acțiunilor făcute în viețile trecute, cu asta poți cunoaște provocările cu care se pot confrunta zilnic. Această lege cosmică cunoscută sub numele de karma este înțeleasă mai simplu, deoarece fiecare acțiune corespunde unei reacții, așa că dacă vrei să știi ce te așteaptă în funcție de semnul tău zodiacal, continuă să citești.

Care este karma ta, în funcție de zodia ta?

Berbec

În funcție de acțiunile tale și de ceea ce ai făcut în viețile trecute, karma acestui semn zodiacal este să fii o persoană impulsivă și furioasă. Sunt emoții negative care îți pot face mult rău și pe care trebuie să înveți să le controlezi. Luați lucrurile mai ușor, acordați-vă o respirație pentru a vă ajuta să nu acționați brusc.

Taurul

Karma pentru acest semn și care îți poate determina destinul este că ești o persoană care tinde să rămână în zona sa de confort. Pentru că, confortul ți se pare un lucru foarte bun și nu-ți place să te deschizi către lucruri noi. De acum încolo, ceea ce ar trebui să faci este să te deschizi puțin mai mult pentru a explora lucruri noi, poți face asta puțin câte puțin.

Gemeni

Karma acestui semn zodiacal are de-a face cu faptul că nu acordați atenția necesară oamenilor din jurul vostru, acest lucru vă poate face să vă pierdeți interesul pentru ceea ce spun sau fac ei. Pentru aceasta, încearcă să ai o comunicare mai bună cu oamenii, poate că ei pot ține pasul cu tine, dar încearcă și să asculți mai atent.

Rac

Destinul acelei persoane este determinat de karma sa, care este să idealizeze ceea ce s-a întâmplat deja, dar mult mai mult să tânjească după ceea ce este deja un lucru din trecut. Amintește-ți că trecutul este trecut și este mai bine să trăiești în prezent, altfel s-ar putea să ai ceva probleme, încearcă să te conectezi cu aici și acum, să faci exerciții de mindfulness te poate ajuta foarte mult să fii în prezent.

Leu

Karma acestui semn zodiacal este căutarea constantă a distracției, și anume că zodia ta se remarcă prin faptul că este foarte extrovertită și este înconjurată de oameni care tind să aibă aceleași afinități. Dar de multe ori această karma tinde să-i afecteze felul de a fi pentru că se concentrează foarte mult pe cei care nu-l plac, din moment ce vrea ca toată lumea să țină pasul cu el.

Fecioara

Analiza, gândirea excesivă și raționalizarea face parte din karma care a căzut asupra acestui semn zodiacal și de multe ori când ceva scapă de sub control și ceea ce nu poți controla, nu există altă cale decât să lași totul să curgă. În acest caz, un sfat este să te relaxezi și să lași totul să-și urmeze calea, pentru că la sfârșitul zilei nu poți controla toate lucrurile care te înconjoară.

Balanță

Ca un semn care aparent are totul foarte clar în viața lui, karma lui este îndoiala de tot ceea ce poate sau nu poate realiza, în acest caz acest semn are un avantaj care poate fi modul în care se ocupă cu lucrurile, punând totul în echilibru. Ceva ce ai în minte caută mereu dreptatea lucrurilor.

Scorpionul

Karma acestui semn zodiacal este intensitatea de a da totul sau nimic în funcție de scenariul în care trebuie să se desfășoare și este că a fi așa te ajută foarte mult să te bucuri de lucruri dar are și o parte negativă care are legătură cu faptul că de multe ori în final ajungi să fii rănit. Trebuie să încerci să fii puțin mai puțin intens, deoarece asta te poate ajuta să fii o persoană puternică.

Săgetător

Persoana guvernată de acest semn zodiacal își determină destinul datorită karmei, care este una dintre cele mai complexe de suportat, și anume că ești o persoană foarte negativă și care pune mereu un dar atunci când vine vorba să-i dorești să-i faci plăcere.

Capricornul

Karma acestui semn zodiacal este rigiditatea cu care desfășoară lucrurile și acest lucru are mult sens în viața lui; dar caută să aibă un echilibru pentru că la sfârșitul acestuia depinde de realizarea unor lucruri eficiente și ușor de realizat. Amintiți-vă că totul vine din interior, așa că puteți face exerciții de întindere pentru a vă relaxa corpul.

Vărsător

Karma pentru acest semn de aer este neînțelegerea, unde intervine felul în care te simți cu persoana cu care ești, pentru că, în ciuda faptului că se află într-o companie grozavă, ei se simt adesea singuri. Dar este important pentru tine să accepți acest lucru și, mai presus de toate, să realizezi că libertatea de care te bucuri face parte și din acceptarea diversității oamenilor din lume.

Pești

În ciuda faptului că ai tendința de a părea distantă și rece, karma ta este să ajungi să simți prea mult ca în final să te pierzi în cealaltă persoană sau în ceea ce trăiești. Această karma nu trebuie văzută ca ceva negativ, ci ca o oportunitate de a învăța să stabilești limite în relațiile tale, precum și în viața de zi cu zi, scriu cei de la Terra.com.mx.

Mai multe