Top 3 zodii lovite de karma în săptămâna 12-18 iunie. Greșelile din trecut le bântuie viața!

Acest început de săptămână vine cu noi începuturi și noi provocări pentru trei zodii ale horoscopului. Ele sunt vizate acum de astre și surprizele pe care acestea le-au pregătit nu sunt printre cele mai fericite. 

Trei zodii care pot avea o săptămână de coșmar / foto: Pixabay
Trei zodii care pot avea o săptămână de coșmar / foto: Pixabay

Trecutul vine când te aștepți mai puțin și-ți bate la ușă când îți e lumea mai dragă! Acum a venit rândul nativilor născuți în semnele zodiacale ale Vărsătorului, Racului și Săgetătorului să dea socoteală pentru greșelile pe care cândva le-au făcut. 

Vărsătorii pot pierde dragostea vieții lor

Rebelii zodiacului se pot vedea puși în fața faptului împlinit. Din cauza unor greșeli pe care le-au făcut în relațiile din trecut, care acum se vor revărsa în relațiile din prezent, Vărsătorii riscă să dea dovadă de un comportament extrem de deranjant în ceea ce-l privește pe actualul partener de viață. 

Astrele le recomandă să nu îndepărteze persoana alături de care și-au găsit liniștea doar din cauza unor capricii, căci riscă să o piardă. 

Racii vor plăti răul făcut în trecut 

Deși Racii sunt cunoscuți drept sensibilii horoscopului și niciodată nu te-ai gândit că pot face rău voit, adevărul e că oamenii sunt imprevizibili, indiferent de zodie. Cu anumite persoane din viața lor, acești nativi au dat dovadă de o insensibilitate și o răutate ieșită din comun. 

Faptul că mereu planurile le-au mers ca pe roate, nu se tem de Karmă și de plata faptelor lor. Acum această viziune se va schimba în rândul multor Raci, când vor plăti scump pentru răul pe care l-au făcut în trecut. 

Săgetătorii vor trece prin zile pline de tensiune 

Nici acești nativi nu scapă de socotelile vieții, căci acum a venit și rândul lor. În trecut, o parte din Săgetători au cauzat extrem de multe probleme anumitor persoane, iar acum va traversa câteva zile pline de evenimente neplăcute. 

Este o lecție pentru ei, în speranța că doar așa vor înțelege ce înseamnă să fii în papucii celuilalt. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net