#Casa Regală a Marii Britanii

Cât a costat ținuta purtată de Meghan Markle la înmormantarea Reginei

30 septembrie 2022 20:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

Mehan Markle dă dovadă mereu de bun gust în ceea ce privește stilul său vestimentar, iar la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a avut o apariție impecabilă. Aceasta a purtat o rochie-pelerină neagră croită de Stella McCartney, ce se potrivea perfect evenimentului la care se afla.

Rochia purtată de Meghan a fost sub genunchi, ceea ce înseamnă că a îndeplinit codul vestimentar regal. Acesta prevede că doamnele trebuie să poarte rochii sau paltoane negre până la genunchi.

Citește și: Ducii de Sussex au primit un cadou de milioane de lire sterline de la regină, dar nu au fost mulțumiți!

Megan Markle a purtat o rochie asemănătoare și la concertul care a marcat aniversarea Reginei, denumit "Queen's Birthday Party", atunci când aceasta a împlinit 92 de ani. Concertul a fost susținut de Tom Jones, Kylie Minogue, Craig David, Sting, Shaggy şi formaţia Ladysmith Black Mambazo din Africa de Sud.

Vezi și: Porecla uluitoare pe care o avea Meghan la palat. De ce era obsedată Ducesa

Meghan a stilizat ținuta cu dresuri negre, pantofi ascuțiți și mănuși din piele întoarsă. Codul vestimentar regal prevede că femeile pot purta un voal sau ceva care să acopere fața, însă aceasta a optat pentru o pălărie elegantă.

Citește și: Legătura neașteptată dintre Meghan Markle și noua iubită a lui Johnny Depp

Rochia purtată de Ducesa de Sussex se vinde cu 1.439 de lire sterline, însă există versiuni identice ale ei la prețuri mult mai accesibile.

Accesoriul care a ieșit cel mai mult în evidență, au fost cerceii. Se pare că perechea de cercei cu perle și diamante a fost primită chiar de la Regina Elisabeta a II-a, în anul 2018. Mai mult decât atât, aceștia ar reprezintă o versiune în miniatură a unor bijuterii preferate de suverană.

Meghan Markle copiază ținutele Prințesei Diana?

Meghan a fost acuzată de nenumărate ori că o copiază pe Prințesa Diana, lumea din mediul online precizând că ar trebui să își impună propria personalitate și să nu mai manipuleze publicul. 

Totuși, sunt și persoane care o apreciază că se inspiră din ținutele acesteia, la fel cum o face și Kate.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit la venerabila vârstă de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022. Aceasta a fost cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Înmormântarea de stat a avut loc la Westminster Abbey, în prezenţa a 2.000 de invitaţi care au vrut să își ia rămas bun de la regină.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe