Cea mai puternică rugăciune care deblochează puterea vindecării. E suficient să o spui o singură dată

26 august 2024 14:15   Fapt divers

Rugăciunea este adesea privită ca un instrument de vindecare spirituală, emoțională și fizică. În tradiția metafizică, cuvintele rostite cu credință au puterea de a transforma stările interioare și de a crea realitatea pe care ne-o dorim.

Această rugăciune specială deblochează puterea vindecării prin simpla sa rostire, armonizând mintea, trupul și spiritul.

Rugăciunea pentru deblocarea puterii vindecării este următoarea: 

  „Sunt iubire, sunt sănătate, sunt pace.

Merit să fiu iubită, merit să fiu fericită, merit să fiu abundentă, merit sănătate.Astăzi începe vindecarea trupului, minții și spiritului.

Mă iert pentru greșelile făcute fără să uit pe nimeni, pentru că nu sunt vinovată de nimic, nu aș putea și nu aș ști cum să mă port diferit în acele momente.Iert toți oamenii pentru care am simțit orice fel de ură, accept pentru că nu au putut fi așa cum mi-am dorit, îi eliberez și mă eliberez de resentimente pentru totdeauna.

Cu siguranță șterg trecutul din prezent, pentru a-mi elibera viitorul.Încetez să mă judec pe mine și să judec pe alții pentru totdeauna.

Toată durerea, greșelile și boala mea ți le dăruiesc ție, Doamne Tatăl Sfânt (Univers), ca să le transformi în sănătate, iubire și pace. Accept totul așa cum este acum și cu răbdare pentru a începe vindecarea definitiv. Amin.”  

Cui se adresează această rugăciune

Această rugăciune adresează aspecte esențiale ale vindecării interioare: iubirea de sine, iertarea și eliberarea de resentimente.

Prin repetarea acestei rugăciuni, ne reprogramăm mintea să accepte iubirea, sănătatea și pacea ca stări naturale ale ființei. Importanța iertării în acest proces nu poate fi subestimată, deoarece eliberarea de resentimente deschide calea spre o viață trăită în armonie și echilibru.

Metafizic, se consideră că această rugăciune funcționează prin alinierea frecvenței noastre energetice cu stările de sănătate și fericire.

Acceptarea prezentului și renunțarea la judecată sunt pași cruciali pentru o vindecare profundă și definitivă, iar încredințarea durerii și greșelilor către divinitate aduce pace și ușurare sufletească.

Mai multe