Cea mai puternica rugaciune care se citește în postul Adormirii Maicii Domnului 2024. Face minuni în viața credincioșilor

Una dintre cele mai importante și puternice rugăciuni care sunt rostite de credincioși este cea din timpul postului Adormirii Maicii Domnului. Este una dintre cele mai importante sărbători și în mod normal începe pe data de 1 august, însă în acest an a început mai devreme cu o zi, mai exact, pe data de 31 iulie. 

Adormirea Maicii Domnului / foto: Arhivă Click!
Adormirea Maicii Domnului / foto: Arhivă Click!

Se spune că cei care vor rosti această rugăciune în perioada postului vor avea parte de minuni în viața lor și le vor fi ascultate rugile. Află din rândurile de mai jos care trebuie rostită. 

Rugăciunea pe care o rostesc majoritatea credincioșilor în perioada postului 

Pe data de 15 august este prăznuită Adormirea Maicii Domnului, perioadă în care se spune că fiecare rugăciune este ascultată și dorințele oamenilor sunt îndeplinite mult mai ușor. 

Una dintre altele sărbători din perioada postului este pe data de 6 august, când este sărbătorită Schimbarea la față și este dezlegare la untdelemn, vin și pește, indiferent de ziua în care pică sărbătoarea.

„Astăzi, ne stă înainte nevoinţă duhovnicească de taină spre câştigarea iertării greşelilor noastre şi spre împăcare cu Dumnezeu. Astăzi, să lepădăm vălul răutăţii şi să secăm izvoarele gândurilor celor rele, apropiindu-ne cu dragoste şi de cei ce ne urăsc pe noi.

Astăzi, să curăţim haina cea murdară de păcate a sufletelor noastre şi să încetăm a mai judeca şi osândi pe aproapele nostru, ca să nu fim noi osândiţi în focul cel veşnic. Astăzi, să privim cu milă spre cei săraci şi să ne ostenim, după putere, spre lucrarea faptelor celor bune ale milosteniei sufleteşti şi trupeşti.

Astăzi, să ne spălăm în baia gândurilor de umilinţă veşmântul sufletului şi să plângem pentru căderea noastră şi pentru alunecarea de pe calea mântuirii. Astăzi, să acoperim mulţimea păcatelor noastre cu rugăciunea cea fierbinte către Hristos, ca să treacă cu vederea anii pribegiei noastre departe de drumul ascultării. Amin!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net