Cel mai scump cavou din România. Arată incredibil și aparține unui afacerist cunoscut: „A costat în jur de 100.000 de euro”

30 septembrie 2024 12:02   Fapt divers

În România există cel mai scump cavou și se află în cimitirul Bellu. Cel care a bifat o astfel de „aroganță” este un milionar cunoscut, iar locul de veci arată mai degrabă ca un mausoleu. A costat o adevărată avere, iar dotările sale sunt de-a dreptul uimitoare. 

Cavoul de lux care costă 100.000 de euro

Cavoul de lux aparține familiei Urdăreanu, iar cel care a cumpărat și amenajat locul de veci este cunoscutul afacerist și milionar Tiberiu Urdăreanu. Imaginile au făcut înconjurul rețelelor de socializare, iar internauții au rămas cu gura căscată când au văzut cum arată.

Nici nu s-ar putea spune că este un mormânt, datorită somptuozității cu care a fost creat. Cavoul ar fi costat 100.000 de euro, căci are foarte multe dotări. Este construit pe 4 nivele și are lift pentru a putea ajunge la la fiecare dintre ele.

Mai mult, accesul în mormânt se face pe bază de cartelă și are un sistem de alarmă pe senzor de mișcare. Astfel că, atunci când cineva încearcă să sară gardul, paza va fi imediat alertată. Cavoul familiei Urdăreanu este dotat inclusiv cu ventilație, pentru ca vizitatorii să aibă suficient aer la sol. 

„Cavoul cu lift al Familiei Urdăreanu care a costat în jur de 100.000 de euro. Are 3 etaje, intrarea se face pe bază de cartelă și ia uitați ce impunător este”, a spus internauta care a publicat filmulețul. 

Videoclipul îl puteți viziona dând click aici.

„Mi se pare cea mai mare aroganță din România”

Nu demult, și Toni Ionescu a vizitat mormântul somptuos din cimitirul Bellu. Comediantul din „Trăsniții” descria locul de veci cu mare admirație și a ținut să precizeze că această investiție i se pare „cea mai mare aroganță din România”.

„Cartelă de acces, aer condiționat, nu e chiar aer condiționat, e un sistem de ventilație. Să intre aer curat când vin vizitatori. Se spune că pentru mormânt s-au cheltuit 100.000 de euro. Mi se pare cea mai mare aroganță din România”, a precizat Toni Ionescu pe rețelele de socializare. 

Mai multe