Doi bărbați au fost prinși în timp ce furau bijuterii dintr-un cavou! Poliția a deschis un dosar penal

Un caz incredibil a lăsat fără cuvinte autoritățile din țara noastră! Doi bărbați din Vâlcea, în vârstă de 30, respectiv 55 de ani, au fost arestați preventiv în timp ce au fost prinși în timp ce încercau să fure bani și bijuterii dintr-un cavou.

Totul s-a petrecut într-un cimitir din Vâlcea
Totul s-a petrecut într-un cimitir din Vâlcea

Potrivit adevarul.ro, pe data de 10 august, o femeie din orașul Berbești a alertat autoritățile după ce a găsit mormântul fiicei sale vandalizat. Capacul cavoului fusese smuls, iar autoritățile au obseervat că lipseau bunurile de valoare.

În urma investigației, suspecții principali ai Poliției au fost cei doi bărbați, în vârstă de 30, respectiv 55 de ani. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru aceștia, sub acuzațiile de profanare morminte, cât și furt calificat. După ce au fost reținuți vreme de 24 de ore, în cursul zilei de luni s-a decis și arestarea preventivă a acestora.

Pe malurile Bistriței apar sicrie dezgropate de ani de zile

Autoritățile au arestat preventiv persoanele implicate
Autoritățile au arestat preventiv persoanele implicate

Din păcate, pe malurile Bistriței apar, de mai mulți ani, nenumărate lucruri care nu mai sunt de folos oamenilor, care apoi le aruncă în râu. Din acest motiv, această zonă a devenit „depozit” pentru diferite resturi provenite din construcții, cum ar fi moloz, gresie, faianță, ori obiecte sanitare. De asemenea, aici mai pot fi găsite și obiecte de îmbrăcăminte, ori chiar și mobilier.

Chiar dacă primăriile primesc amenzi din această cauză, problema persistă. Iar cu jumătate de an în urmă, acest fenomen a luat o turnură de-a dreptul bizară, după ce pe malul apei s-au găsit două sicrie.

Două sicrie au fost găsite pe malul apei

Între orașul Roznov și comuna Săvinești, pe malul apei s-au găsit două sicrie în care fuseseră depozitate persoane decedate, cât și candele, cruci funerare, dar și coroane. Au mai fost găsite și unele pungi în care se presupune că se aflau hainele în care fuseseră îmbrăcate persoanele decedate.

Se presupune că cele două sicrie au fost dezgropate pentru a fi „pregătite” alte morminte, însă nu se știe de ce au fost aruncate pe Bistrița. Nu s-au găsit oseminte de natură umană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net