#Românii au talent

Va câștiga finala Românii au talent? Concurentul a rupt inimile tuturor: „Doamne, cât de frumos a fost”

5 mai 2023 20:57   Fapt divers
Ultima actualizare:

Performanțele continuă în semifinala de la „Românii au Talent”, unde unde talentata Katrinel Prisăcaru a ridicat publicul emisiunii în picioare cu interpretarea piesei „Il Duolce Suono”. Concurenta nu a stârnit doar o furtună de aplauze din partea publicului, dar și o mulțime de vorbe călduroase din partea juriului, care a lăudat emoția și talentul adus de cântăreață pe scena emisiunii.

Vineri seara, concurenții de la „Românii au Talent” au continuat lupta spre marea finală, deja încântând publicul din țara noastră cu noi performanțe de top, în semifinală. Iar printre seria de momente pline de pasiune și talent s-a numărat și cel al lui Katrinel Prisăcaru, care a reușit să ridice întreaga sală în picioare cu performanțele ei muzicale. Tânăra studentă din Iași a emoționat atât juriul cât și spectatorii emisiunii cu interpretarea ei a piesei „Il Duolce Suono”.

Katrinel a ridicat publicul în picioare în semifinala Românii au talent

 Aceasta este începutul unei arii faimoase de operă, apreciată nu doar pe scenele cele mai importante de operă, dar unii poate că recunosc piesa din filmul „Al Cincilea Element”, unde este folosit. Tânăra concurentă de la „Românii au Talent” a reușit să interpreteze cu atât de mult talent piesa încât a ridicat în picioare publicul, cât și juriul, primind o rundă furtunoasă de aplauze, după performanța ei.

„Doamne, cât de frumos a fost! Ești înzestrată cu un talent colosal. Vreau să ai mai multă încredere în tine. Eu simt emoție acum. Vreau ca lumea de acasă să te voteze. A fost superb!”, i-a spus Andra.

„Este aproape incredibil. Eu nu înțeleg o boabă italiană. N-am avut niciun moment să mă întreb ce zici acolo. Atât de bine transmiți totul, încât fiecare s-a dus în povestea lui”, a menționat Mihai Bobonete.

„Locul tău e pe o scenă de operă, în fața oamenilor. Să-ți păstrezi mereu această vulnerabilitate”, a comentat Dragoș Bucur.

Concurenta a ratat finala Românii au talent

În cele din urmă, românii și-au votat favoriții, iar Katrinel ratat accesul în finală, deși a impresionat o țară întreagă atât în calificări, cât și în semifinale.

Cei cinci concurenți care s-au calificat în Marea Finală sunt: Taheira Sașa, Olya și Valera, Sandip Brahamin, Sara Piliego, Eduard Dragu. La finalul ediției, cei patru jurați i-au oferit un wild card lui Karina Veghiu și au trimis-o direct în finala Românii au talent.

Tânăra cântăreață speră să aibă o carieră în muzică

Tânăra concurentă este studentă în Iași, la Conservator, mai precis, la secția de canto-clasic. Ea a declarat că speră ca prezența ei la emisiunea „Românii au Talent” să reprezinte o fereastră de unde se poate lansa în lumea muzicii, unde dorește să aibă o carieră. Ea a mai spus, cu tristețe, că este convinsă că a fost refuzată pentru o poziție la Opera din Iași datorită aspectului ei fizic.

Ea petrecut 2 ani în Italia, alături de mama ei, unde au avut un trai greu, iar, în cele din urmă, au revenit în țară. Tânăra Katrinel Prisăcaru nu duce un trai tocmai fericit, din punct de vedere financiar, iar atât ea și mama ei încearcă să își câștige o viață mai bună, potrivit informațiilor oferite de către PRO TV.

Mai multe