Cum joacă Recep Erdogan tenis de masă și de ce au apărut glume pe seama lui

14 octombrie 2022 8:59   Fapt divers

Președintele Kazahstanului, Kassim-Joomart Tokayev, și președintele Turciei, Recep Erdogan, au jucat tenis de masă, iar Erdogan a devenit ținta glumelor internauților din pricina modului în care ține paleta. 

Președintele Turciei, Recep Erdogan, aflat într-o vizită de stat în Kazahstan, a jucat tenis de masă cu omologul său. Imaginile de la scurta partidă de tenis au fost făcute publice, iar modul bizar în care Erdogan ține paleta a făcut deliciul internauților. 

Președintele Turciei nu a folosit mânerul pentru a ține paleta, ci pur și simplu a preferat să o încadreze între două degete ale mâinii, rezultatul fiind o poziție nefirească și incomodă care, cu siguranță, într-un meci real, nu i-ar aduce prea multe puncte. 

Vladimir Putin nu beneficiază de același tratament amical precum Kassim-Joomart

Nu este prima gafă a lui Erdogan. Președintele Turciei l-a făcut pe Vladimir Putin să-l aștepte într-un salon, pentru o întrevedere oficială, timp de două minute. Vladimir Putin s-a învârtit, neștiind ce să facă în timpul de așteptare și a schimbat mai multe vorbe cu unul dintre consilierii săi. Incidentul de joi nu a fost unicat. Este a doua oară când Putin așteaptă sosirea lui Erdogan, semn că liderul Turciei nu este tocmai cea mai punctuală persoană din lume.

La o întâlnire pe care cei doi au avut-o în luna iulie, la Teheran, Putin a fost lăsat să aștepte în picioare aproape un minut intrarea în salonul oficial a președintelui turc Recep Erdogan.

Două luni mai târziu, la Summitul din Uzbekistan, unde au participat președinții mai multor state din Asia și Orient, Putin a fost pur și simplu înghesuit pe o canapea între președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, și președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon. În tot acest timp, Recep Erdogan a avut tot spațiul necesar, stând pe un scaun confortabil, în capătul mesei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe