Cum poți să pierzi 1 milion de dolari la loto: „Încă nu-mi vine să cred!” A câștigat o avere la loterie, dar a fost la un pas să fie lovit de ghinion

14 august 2023 17:00   Fapt divers

Un american din Kentucky, Statele Unite, a fost la un pas să piardă un milion de dolari. A vrut să șteargă e-maiul prin care loteria îl anunța că este...mai bogat.

E-mailul de la Loteria din Kentucky îl informa pe bărbatul care a decis să nu-și facă public numele că a câștigat premiul Powerball de 1 milion de dolari, au spus oficialii loteriei, scrie Business Insider.

„Îmi verificam e-mailurile când am văzut un e-mail de la Loteria din Kentucky”, le-a spus bărbatul oficialilor loteriei, adăugând că „aproape l-a șters”.

„Încă nu-mi vine să cred. Nu am avut niciodată prea mult noroc la jocuri de noroc, așa că sunt foarte surprins,” a spus bărbatul. Americanul a mers la sediul loteriei, săptămâna aceasta și a plecat acasă cu un cec de 715.000 de dolari, după ce a plătit taxele pentru câștig.

Norocosul american le-a spus oficialilor de la loterie că intenționează să folosească banii pentru a-și ajuta familia și pentru fondul de pensie.

Între timp, oficialii loteriei din Kentucky au spus că bărbatul a fost la doar un număr distanță de marele premiu al loteriei Powerball, de 60 de milioane de dolari, dar, din păcate, nu a fost așa.

Cine sunt câștigătorii celui mai mare premiu din istoria Loto 6/49

Atunci când ajungi să câștigi la loterie 10.10 milioane de euro la loterie, poți spune adio pe viață problemelor financiare. Este cazul bucureștencei care a luat, duminică, cel mai mare premiu din istoria jocului loto 6/49.

Câștigătoarea premiului a recunoscut că juca la Loto încă de la vârsta de 20 de ani, chiar dacă numai ocazional.

Sumele mici pe care le-a încasat de-a lungul timpului au încurajat-o să își încerce în continuare șansa, perseverență care i-a adus, în final, o sumă uriașă în conturi.

Norocoasa jucătoare locuiește împreună cu soțul ei într-o casă de la marginea Bucureștiului, este casnică și este pasionată de scris, mai exact compune versuri, scriu jurnaliștii de Gandul.

Mai multe