Cum să desfaci rapid folia de aluminiu, ca să nu se mai rupă. Trucul care salvează toate gospodinele!

8 mai 2023 16:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

Folia de aluminiu este renumită nu doar pentru beneficiile pe care le aduce în diverse treburi gospodărești, ci și în diverse activități. Se regăsește aproape în casa oricui, însă are un dezavantaj de care se lovesc mai toți cei care o folosesc. Cum reușim să o desfacem întreagă, fără a se rupe în bucăți care se lipesc de tubul pe care este ambalată? 

Bine de știut este că folia de aluminiu dă mari bătăi de cap atunci când încercăm să rupem bucăți din ea. Din fericire, există un truc care va face această problemă doar o amintire neplăcută, pe care ar trebui să-l știe toate gospodinele.

Trucul care te va ajuta să desfaci folia de alumini fără a se rupe 

Pe TikTok, platforma online pe care circulă cu mare rapiditate diverse trucuri de bucătărie, un internaut a venit cu soluția care îți permite să desfaci folia de aluminiu rapid, fără a se rupe în bucăți. 

Pe baza clipului video atașat mai jos, cu ușurință este explicată o tehnică de mare ajutor. Tot ce trebuie să faci este să formezi o bilă din folie de aluminiu, apoi, prin frecare, îndepărtează surplusul de produs rămas. 

2 dintre beneficiile uimitoare ale foliei de aluminiu 

Folia de aluminiu te ajută să duci la bun sfârșit mai multe activități care îți dau bătăi de cap. Află cum poți și tu să-ți economisești timpul dedicat anumitor munci, doar ajutându-te de folia de aluminiu. 

Călcatul rufelor și folia de aluminiu 

Anumite piese vestimentare necesită mult timp de călcare din pricina materialului folosit. Indiferent de acest aspect, o bucată de folie de aluminiu așezată între masa de călcat și haină te ajută să calci atât fața, cât și spatele ei în același timp, grație căldurii care se reflectă.

Ascute foarfecele cu folie de aluminiu 

Acest truc este recomandat mai ales persoanelor care folosesc des foarfeca în activitățile lor și în meseriile pe care le au. Din cauza folosirii repetate, foarfecele tind să se știrbească și să nu mai taie atât de bine. 

În ajutor vine folia de aluminiu: împachetează o bucată din acest material de trei ori, apoi tai-o cu foarfeca. Așa vei reuși ca tăișul să devină mult mai ascuțit.

Mai multe