Cum să faci pernele să arate ca noi. Amestecul-minune care te scapă de petele galbene

20 iulie 2023 9:46   Fapt divers

Dacă pernele tale au pete gălbui și nu știi cum să le recuperezi, îți recomandăm un truc ieftin, cu rezultate garantate.

Pernele trec cel mai puțin prin mașina de spălat. Acest lucru le face să acumuleze murdărie pentru o perioadă lungă de timp și să producă pete gălbui care sunt greu de îndepărtat. Cu siguranță perna ta este în acea stare, așa că te vom învăța un truc de curățare care nu dă greș. Fie că este vorba de grăsimea din părul nostru, de saliva care ne cade din gură când dormim sau de uzura timpului, perna noastră poate prezenta aceste pete care devin din galben în maro, așa că este necesară curățarea. Din fericire, astăzi vă vom învăța un truc pentru a le face să arate ca noi și asta nu va dura mult timp.

Iată cum puteți elimina petele gălbui de pe perne

Pentru a curăța pernele, nu vor fi necesare cheltuieli financiare mari, deoarece va fi suficient să combinăm două ingrediente pe care le avem acasă. Pe de o parte, avem săpun pentru vase, iar pe de altă parte, peroxid de hidrogen (dacă nu îl aveți acasă, îl puteți cumpăra din farmacie). Proprietățile ambelor ingrediente vor asigura rezultate magnifice.

Ce trebuie să faci

Nu este deloc greu să prepari mixul care te va ajuta să scoți petele galbene de pe pernă și să le faci ca noi. Iată ce trebuie să faci:

1. Într-un recipient cu pulverizare, turnați săpun lichid de vase sau detergent, până la jumătatea acestuia.

2. Cealaltă jumătate o umpleți cu peroxid de hidrogen.

3. Apoi, se amestecă bine pentru a integra ingredientele.

Cum trebuie procedat cu acest mixt

1. Pulverizați petele cu preparatul.

2. Frecați petele cu răbdare și consecvență folosind o perie cu peri moi.

3. Cu un prosop umed mediu, apăsați-l pe pernă pentru a îndepărta murdăria rămasă.

4. Lăsați perna să se usuce la soare.

În acest fel, vom observa cum pernele au scăpat acele pete gălbui care ne deranjau atât de tare, scriu cei de la terra.com.mx. 

Mai multe