Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost o nebunie"

13 mai 2024 6:06   Fapt divers

Dan Bittman, cunoscutul artist de la Holograf, a dezvăluit detalii despre o poveste de dragoste pasională și intensă pe care a trăit-o cu Mihaela Rădulescu în anii '90, o perioadă în care cele două personalități se aflau la începutul carierelor lor. Relația cu Mihaela Rădulescu, care era departe de statutul de divă pe care îl are acum, a fost caracterizată de Bittman drept o "nebunie" care a fost condimentată cu energia și entuziasmul specifici vârstei tinere.

Între el și Mihaela Rădulescu a fost dragoste la prima vedere

Dan Bittman a mărturisit că între el și Mihaela Rădulescu a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, chiar dacă relația lor a fost intensă și pasională, Bittman nu a fost inspirat să compună vreo piesă dedicată Mihaelei, deși a vorbit întotdeauna cu admirație despre ea.

  „Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o <coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere)>. Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci", a spus artistul pentru adevărul.ro, în urmă cu câțiva ani.    

Bittman a descris frumusețea naturală și energia vibrantă a Mihaelei din anii '90, remarcând faptul că aceasta era o atletă pasionată de gimnastică, cu o prezență fizică și un farmec aparte. El a menționat că această versiune autentică a Mihaelei, în contrast cu imaginea actuală, "tunată", i-a plăcut enorm.

„Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat"

Întrebat despre câte iubite a avut pe lângă Mihaela Rădulescu, Bittman a subliniat că au existat puține relații pe care le-a trăit cu pasiune, evitând să intre în detalii. Despre Mihaela, el a afirmat că, deși nu i-a dedicat piese muzicale, alte persoane au fost sursa de inspirație pentru compozițiile sale, precum celebrul hit "Să nu-mi iei niciodată dragostea".

Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut <Să nu-mi iei niciodată dragostea>. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus".

Pe parcursul anilor, Dan Bittman a vorbit deschis despre această poveste de dragoste și a evidențiat impactul și amintirile speciale legate de Mihaela Rădulescu. El a accentuat faptul că relația lor a fost una intensă și autentică, marcând o perioadă unică în viața lor.

Mai multe