De 60 de ani vinde în aceeași piață. Povestea incredibilă a „Babei de la Caransebeș”

23 aprilie 2023 8:39   Fapt divers

De 60 de ani merge aproape zi de zi la piață, să vândă roadele muncii sale. E o adevărată vedetă în zona sa și mulți oameni bat drum lung până la ea, ca să-i cumpere marfa. Ea este „Baba de la Caransebeș”, Floarea Negrei pe numele real. Click! vă spune povestea femeii și unde o puteți întâlni.

De la vârsta de 14 ani, Floarea Negrei a început să vândă în Piața „Badea Cârțan”, din Timișoara. Nu a renunțat la această îndeletnicire, pentru că i-a fost greu și îndrăgește foarte mult tradițiile moștenite. La taraba sa, „Baba de la Caransebeș” vinde produse realizate în gospodăria familiei, de lângă Caransebeș. Ca să poate fi zi de zi la piața din Timișoara, femeia este nevoită să locuiască în chirie în oraș, după cum povestesc reporterii de la Adevărul.

„Vindem de toate. Salată, ridichi, spanac. Aducem ce avem acasă. Suntem nouă în familie. Sunt copiii, nepoții. Toți lucrăm, că nu e servici”, a declarat „Baba de la Caransebeș” pentru Radio Timișoara.

„Toată lumea bună mă știe. Mă caută și fetele astea tinere (care caută produse bio), știu că e totul natural, și ouăle, totul e adus de-acasă”, a mai spus femeia.

Mai multe