De ce trebuie sa congelam brânză înainte de a o mânca. Trucul care va scurta timpul petrecut în bucătărie al gospodinelor

1 noiembrie 2024 3:30   Fapt divers

Dintre toate trucurile culinare, știu că multora dintre voi acesta vi s-ar putea părea ciudat. Cu toate acestea, puține sunt gospodinele care știu că dacă vor congela brânza își ușurează munca în bucătărie și timpul pierdut. 

Majoritatea femeilor petrece ani buni din viața lor doar stând în bucătărie, astfel o mare parte din timp ar putea fi redus dacă aleg să pună în aplicare anumite trucuri culinare care le ușurează munca. 

Trucuri utile în bucătărie - congelează brânza 

Pentru o porție de cartofi prăjiți, de exemplu, brânza răzuită constituie un adevărat deliciu pentru unii gurmanzi. Cu toate acestea, procesul de răzuire al brânzei poate fi unul anevoios: se poate sfărâma în mâna sau se poate lipi de răzătoare. 

Bucătarii iscusiți le sfătuiesc pe gospodine să pună preț de jumătate de oră brânza la congelator, și așa vor observa cât de răzuibilă devină. 

Alte trucuri în materie de munca în bucătărie

Congelează ceapa - da, știm cu toții cât de usturătoare poate fi ceapa și câte lacrimi ne curg din cauza ei. Din fericire, tot temperaturile reci vin în ajutor. 

Dacă vrei să tai ceapa fără să lăcrimezi prea mult, recomandarea este să o ții în frigider câteva minute. 

Încălzirea pastelor - dacă ți-au rămas paste și vrei să le mănânci mai târziu, le poți încălzi cu mare ușurință în cuptorul cu microunde. Este recomandat să pui un pahar de apă în cuptor, lângă farfurie. În acest fel poți preveni uscarea lor. 

Condimente rumenite - da, ai auzit bine! Dacă vrei să dai o aromă mult mai puternică mâncării tale, nu ai nevoie de condimente în exces, ci doar de condimente rumenite în tigaie preț de câteva minute. Vei observa aroma mult mai puternică pe care o vei obține. 

Lămâia și mâncarea grasă - mâncărurile grase nu sunt pe gustul multor gurmanzi, dar există o soluție și în acest sens - zeama de lămâie elimină excesul de grăsime. 

Mai multe